שאלה טיפשית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה טיפשית
    מאיה
    14/03/2009

לפני כמה חודשים הייתי מבצעת על בסיס יומיומי תרגילי מדרגות[ריצה סולידית במעלה מדרגות בלי שום תוספות]לאחר מכן התחלתי לרוץ וראיתי שהמדרגות שיפרו לי מאוד את סיבולת הלב ריאה וגם את הסיבולת של השרירים.הצלחתי להגיע למרחקים יחסית טובים במהירות יחסית איטית. עכשיו הפסקתי אחרי תקופה[עומס עבודה וכאלה],ועכשיו אני רוצה לחזור למרחקים שהייתי רצה[4-6 קמ],עכשיו המהירות שלי מהווה בעיה[8-10 קמש]רציתי לדעת מה יכול לשפר מהירות חוץ מלהמשיך לרוץ כרגיל. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה טיפשית

הוספת תגובה

• למה טפשית?

ענת פלדמן
    14/03/2009

זה נכון שאימון הריצה עצמו ישפר במשך הזמן את מהירות הריצה ואת הסבולת שלך. גם גוון באימונים כזה שיוצר שינויים בדופק, שינויים בשיפוע - או בכלל - אימון שונה לגמרי -למשל עלייה במדרגות...
    המלצה שלי: באימון הריצה הבא שלך קחי לך כמה מקטעים שבהם את רצה ספרינט - נניח מעמוד חשמל אחד לשני או בין שני עצים מרוחקים לאורך הדרך. ריצה מהירה שכזו וחזרה לריצה רגילה ישפרו בהדרגה את התוצאות. נסי וספרי לנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו