שריפת שומן - עבור שי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריפת שומן - עבור שי
    שחר
    15/03/2009

שלום שי. שמי ירון אני בן 38 ,184 ס"מ ,75 ק"ג. מתאמן מזה כארבע שנים 3 פעמים בשבוע. לצורך עליה במסת שריר אני צורך מזה כחצי שנה 44 קלריות לקג' גוף שזה באזור ה3300 ק' ביום המחולקות על פני 6 ארוחות ,כמו כן צורך 2 גר' חלבון לקג' גוף. אני מעוניין לשרוף את השומן המיותר שנצבר בחודשי החורף בעיקר באיזור הבטן . להבנתי ,אני אמור לצרוך מאזן שלילי ולשלב פעילות אירובית כדי לקבל תוצאה. הבי.אמ.אר. שלי 1747. האם זוהי הצריכה שאני אמור לרדת אליה כדי לרדת באחוזי שומן.? הרי 1747 ק' זאת צריכה יומית ללא מאמץ. אם אני מוסיף לזה 3 פעמים בשבוע 10 ק'מ בדופק 140-150 ובנוסף ממשיך כמובן את האימוני התנגדות ,זה לא יפגע לי במסת השריר. האם מספיק רק לרדת ל1747 כשלוקחים בחשבון את ההוצאה הקלורית באימון התנגדות בלי לבצע אירובי ועדיין יחשב לי כמאזן שלילי? מפחיד אותי לאבד מסת שריר לאחר עבודה קשה ומרובה. אנא כוון אותי. בברכה . ירון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שריפת שומן - עבור שי

הוספת תגובה

• שאלה שכדאי להפנות לדיאטן

שי אלנקרי
    16/03/2009

שלום ירון,
    אכן בשביל לרדת באחוזי שומן, אתה צריך להיות במאזן קלורי שלילי, לגבי שאר הדברים והנתונים, הייתי ממליץ לך להיפגש עם דיאטן או דיאטנית ספורט שיעריכו במדוייק את צריכת הקלוריות היומית שלך וירכיבו לך תפריט דיאטה אישי.
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו