מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שריפת שומן ללא פחמימותאיציק15/03/2009
חבר שלי הציע לי - לפי דעתו שיטה שעובדת 100% לגבי שריפת שומנים וחיטוב מהיר והיא לא לאכול פחמימות במשך שבועיים ולאכול רק חלבונים לדוגמא ביום חזה עוף + מרקים וסלטים וכד' ולדעתו תוך שבועים מורדים את הכרס ומתחטבים בצורה משמעותית האם זה נשמע הגיוני - והכי חשוב אם זה בריא או שזה יוכל לגרום נזק לגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ע"ע דיאטת אטקינס
ענת פלדמן15/03/2009עובד מצויין, חסרונות: קשה להתמיד לאורך זמן, סיכוי להעלות את הק"ג ועם ריבית, סכנה לצריכה עודפת של חלבונים.
אתה כבר מכיר אותי: אני בעד מתינות והדרגתיות עם איזון שפוי בין פחמימות - שומנים- חלבונים. מה שמשמר את התוצאות לאורך זמן.
אני כן בעד יומייים - שלושה של "נטול פחמימות" אם מגיעים למצב של פלאטו במשקל, אבל גם זה כולל פירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי קשר לשיטה הזאת האם זה
איציק18/03/2009נכון להוריד בכמות הפחמימות(לא בכלל ) ולהגיע לרמה של כפול 2 ממשקל הגוף לחלבון וכך להוריד אחוזי שומן יותר מהר ???? 2. החזה שלי דיי מתחטב אבל באמצע הוא בקושי מתנפח האם יש תרגלים מסוימים למטרה זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קיי
ענת פלדמן18/03/2009אני מסכימה שהתזונה חשובה לבניית השרירים אבל אכילה של חלבונים לא תנפח את השריר אלא השילוב עם תרגילי ספורט נכונים. בלי קשר רגע, הפחמימה מאד חשובה גם היא . בבניית חומה למשל אם הלבנה היא החלבון אז הפועל שמרים אותה הוא הפחמימה. לא בכדי פרמידת המזון מכוונת לאכילה של 60 אחוזים פחמימות. אני מסכימה יחד עם זאת שאם מקור הפחמימה יהיה בעיקר ירקות, פירות, הכוונה לערך גליקמי נמוך יחסית, סיבים תזונתיים (וגם אילו במידה) זה יתרום לירידה במשקל. האם זה משהו שאתה יכול להתמיד בו לאורך זמן? האם זה מתאים לך? זו שאלה.
אבל בוא נעשה סדר. קודם חיטוב, היינו הורדה באחוזי השומן, (לא בהכרח במשקל) ורק אחכ ניפוח. ותרגילי הכושר שלך אמורים להיות בהתאם. שחייה תעבוד על חיטוב למשל, וסטים בחדר הכושר מול התנגדות גבוהה יחסית תתרום לניפוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)