שאלה(:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה(:
    נופר
    15/03/2009

ענת אמרתי לך כבר שאני עושה 4 פעמים בשבוע ריצה תמיד זה היה יום כן יום לא למשל : ראשון שלישי חמישי שבת ואז שוב ראשו ן. . . אני יעשה יום כן יום לא או שאפשר לעשות 4 פעמים בשבוע לא בימים קבועים , זה משנה ? כי למשל היום לא יצא לי אז אמרתי שאני יעשה נגיד מחר וימשיך שלישי . . .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה(:

הוספת תגובה

• הי מותק

ענת פלדמן
    15/03/2009

עדיפות ליום כן יום לא -אבל את יכולה לזרום. טוב שעשית היום כשיצא לך, וודאי נהנית, את יכולה לרוץ גם יום אחרי יום אם יש לך כוח לזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

נופר
    15/03/2009

לא יהיה מצב שיהיה הפרש של יומים נגיד שאני לא יעשה אבל זה בסדר אם החלוקה תשתנה קצת ? גם בשביל הענין של לצאת מה"שליטה הזו" ושאם לא מתחשק היום אז לא נורא. כי למשל לא התחשק לי ( ואתמול כן עשיתי .) אז אמרתי שאני יעשה כבר מחר וימשיך את הסדר כרגיל השאלה שלי אם זה עדין מבחינה תוצאה זה אתו דבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והתשובה היא...

ענת פלדמן
    15/03/2009

כן ממי, זה בסדר גמור. :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו