מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון שרירי ליבה - עזרה בחיפושפשוש16/03/2009
אני מחפש אחר שיטת אימון שרירי ליבה. אחרי הזנחה של שנים רבות ללא כל פעילות גופנית מחפש פעילות גופנית "חכמה" ומתונה עם דגש על חיזוק שרירי ליבה (מקווה שאני מגדיר זאת נכון כי אין לי ממש מושג באנטומיה ובכלל בפעילות גופנית....). שמעתי על פילאטיס ויוגה אבל לפני שאני מחליט הייתי רוצה לדעת אם קיימות אפשרויות נוספות....בכדי שאוכל להתחיל להתנסות. ובכלל אם קיימת שיטה ישראלית (?) העוסקת בנושא הזה זה הכי עדיף מבחינתי !!! (פטריוטיות (((((-: !!! אשמח אם תוכלו לעזור לי לגבי ציון השיטות קיימות (ולפי הרשימה אתחיל להתנסות ולראות מה מתאים לי). נ.ב סליחה על הבורות שלי בנושא. מחפש שיטת אימון מתונה (מאוד) שתוכל לעזור גם בחיזוק שרירים ו"תחזוקת" ובריאות הגוף (גמישות לא מילה גסה) . גם אם מתונה לא אתנגד אפילו אם במעט מעט תסייע לסיבולת לב ריאה כי אני מתקשה "לסחוב" את עצמי לפעילות כזו. יום נהדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי פשוש
ענת פלדמן16/03/2009לגבי האירובי: : אני מאד בעד שחייה, אם זו אופציה מבחינתך, אשמח להרחיב.
אתה צודק לגבי ההגדרה, שרירי הליבה הם שרירי הבטן העמוקים (רחב בטני וקרקעית האגן) ושריר הגב העמוקים (מייצבי הגו ועמוד השדרה). הם תורמים ליציבה נכונה, לשווי משקל, לתמיכה בשלד. יש כמה תרגילים פשוטים לשרירים האלו:
עם כדור פיטבול: נשענים על הכדור ומגלגלים קדימה, שומרים על גב חזק ובטן אסופה.
שכיבה ברגליים ישרות וידיים ישרות, בנשיפה מרימים את הידיים והרגליים מתוחות למעלה.
שכיבה על הצד ברגליים ישרות, מתהפכים על הצד ונשענים על האמה, היד השניה באויר, להחזיק דקה.
שכיבה על האמות, בטן אסופה וגב ישר, נשארים כדקה.
אגב, זה הופיע בגיליון "מנטה" של חודש ינואר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמי קיס היא גורו בתחום...
שי אלנקרי16/03/2009אני באופן אישית ממליץ על תמי קיס, אולי עופר יוכל לתת אינפורמציה נוספת איפה אפשר להשיג דיסקים שלה ואולי אפילו להגיע לשיעורים שלה...
השיטה של תמי היא CORE CONDITIONING המשלבת בין עולם הפילאטיס והיוגה (שילוב מצויין)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)