אימונים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימונים.
    אוראל
    16/03/2009

שלום לכולם,בשבוע הבא אני מסיים טירונות לאחר שאיבדתי את כל השרירים והמסה.אני רוצה לחזור לאימונים סדירים ואני מתלבט מה לעשות ואיזה תוכנית לבנות. לכן רציתי שתעזרו לי לבנות תוכנית אימונים שתחזיר לי את השרירים והמסה אך גם תשמור לי על סיבולת לב ריאה וכושר טוב.האפשריות שלי הם ריצה,בטן,ידיים,מכון כושר,השאלה איך לשלב באיזה כמות ואיזה תרגילים. תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימונים.

הוספת תגובה

• הי אוראל

ענת פלדמן
    16/03/2009

כל מה שציינת נשמע מצויין. יש כמה אופציות אפשריות, העניין גמיש ביותר, וודאי קבל המלצות נוספות מעמיתיי לפורום. נשמח לשמוע עוד פרטים כמו גובה משקל ואחוזי שומן אם ידוע לך. זכור תמיד לאכול נכון בנוסף לאימונים ובעיקר בימים של אימון. אני בעד ריצה לפחות 3 פעמים בשבוע. משך הריצה נתון לשיקולך ושוב כפונקציה של מטרת אימון ונתונים אישיים.
    וכמובן הפעילות האנאירובית. אם אתה הולך לחדר הכושר כדאי לקבל הכוונה מהמדריך במקום לפי המכשירים שעומדים לרשותך. אפשר בימים שאתה לא רץ או אחרי הריצה עצמה למשל. אם אתה עובד בבית אז אתה יכול להתחיל לעת עתה מהתרגילים הקלאסיים של כפיפות בטן, שכיבות סמיכה, סקווטים. לגבי הכמות - לפי ניסוי וטעיה. מתחילים "בקטן" ומעלים במספר החזרות בכל אימון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו