מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימונים.אוראל16/03/2009
שלום לכולם,בשבוע הבא אני מסיים טירונות לאחר שאיבדתי את כל השרירים והמסה.אני רוצה לחזור לאימונים סדירים ואני מתלבט מה לעשות ואיזה תוכנית לבנות. לכן רציתי שתעזרו לי לבנות תוכנית אימונים שתחזיר לי את השרירים והמסה אך גם תשמור לי על סיבולת לב ריאה וכושר טוב.האפשריות שלי הם ריצה,בטן,ידיים,מכון כושר,השאלה איך לשלב באיזה כמות ואיזה תרגילים. תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אוראל
ענת פלדמן16/03/2009כל מה שציינת נשמע מצויין. יש כמה אופציות אפשריות, העניין גמיש ביותר, וודאי קבל המלצות נוספות מעמיתיי לפורום. נשמח לשמוע עוד פרטים כמו גובה משקל ואחוזי שומן אם ידוע לך. זכור תמיד לאכול נכון בנוסף לאימונים ובעיקר בימים של אימון. אני בעד ריצה לפחות 3 פעמים בשבוע. משך הריצה נתון לשיקולך ושוב כפונקציה של מטרת אימון ונתונים אישיים.
וכמובן הפעילות האנאירובית. אם אתה הולך לחדר הכושר כדאי לקבל הכוונה מהמדריך במקום לפי המכשירים שעומדים לרשותך. אפשר בימים שאתה לא רץ או אחרי הריצה עצמה למשל. אם אתה עובד בבית אז אתה יכול להתחיל לעת עתה מהתרגילים הקלאסיים של כפיפות בטן, שכיבות סמיכה, סקווטים. לגבי הכמות - לפי ניסוי וטעיה. מתחילים "בקטן" ומעלים במספר החזרות בכל אימון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)