שחייה חזה מול חתירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחייה חזה מול חתירה
    איציק
    17/03/2009

לאחר שבועיים של שחייה 4 פעמים בשבוע הגעתי לרמה שאני שוחה חזה 30 בריכות (חצי אלימפית) הבעייה שלא הולך לי כל כך טוב בחתירה אני שוחה בקושי 2 בריכות ונגמר לי האוויר נראה לי שזה בגלל שאני לא מצליח לנשום נכון וזה מאמץ אותי יותר האם יש איזה טיפים ו גם האם יש הבדל בשריפת קלוריות איזה סוג של שחייה אני שוחה <?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחייה חזה מול חתירה

הוספת תגובה

• הי איציק

ענת פלדמן
    17/03/2009

ראשית ברכות על השיפור המשמעותי בשחייה !!
    נתחיל מהחתירה: הטכניקה מאד חשובה. טכניקת שחייה לא נכונה תורמת לבזבוז אנרגיה משמעותי ולכן קשה לך לסיים בריכות. אם אתה יכול לקחת כמה שיעורים של שיפור סגנון, לדבר עם המציל אם הוא יכול להסתכל איך אה שוחה ולתת כמה טיפים. אתה יכול גם לקחת גלשן קטן ולהתאמן - פעם רק על עבודת רגליים, פעם רק על עבודת זרועות וראש.
    כרגע בחתירה אתה שורף יותר קלוריות כי הפעילות גורמת לך מאמץ רב (שוב, כנראה מטכניקה לא נכונה). המשך עם שחיית החזה, היא מצויינת, עם הזמן נסה לשחות מהר יותר, להתנשף מעט יותר, כף תשרוף יותר קלוריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו