כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים
    יואב
    17/03/2009

שלום רב, אני בחור בן 24 . בשבוע האחרון הרגשתי מספר פעמים כי במהלך ביצוע פעילות גופנית, אני חש כאבים באשכיי עד כדי הפסקת הפעילות. וגם לאחר הפעילת חשתי בכאבים לזמן קצר.חצי שעה בערך. מה דעתכם? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• בטוח

ענת פלדמן
    17/03/2009

שלעמיתי הגברים יש יותר מושג מאשר לי. ובכל זאת: לך לרופא, ספר לו הכל, כדאי לבדוק ולטפל - עכשיו. ספר לנו שהכל בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתקלתי בדבר שכזה בעבר..

שי אלנקרי
    17/03/2009

היי יואב,
    נתקלתי בעבר במקרה דומה אצל בחור באחד החדרי כושר שניהלתי שהיה סובל מתופעה ומהרגשה דומה. מסתבר שהיה לו בקע במפשעה (קילה) או הרניה (איך שתרצה לקרוא לזה..)
    כדאי כמובן לשלול אפשרות ע"י בדיקה אצל רופא. אל תחכה עם זה, ואולי עדיף שתחכה לתוצאות הבדיקות לפני המשכת הפעילות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים באשכים

עופר קיס
    19/03/2009

אני מסכים- בדיקה אצל רופא פנימאי
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו