לענתוש(:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לענתוש(:
    נופר
    18/03/2009

היי ענת אני חיבת לשתף אותך במשהו היתה לי היום שבירה קטנה עם האוכל והכנסתי בוות אחת 1500 קל',זה לא קורה לי בדרך כלל אני מאוד בשליטה,אבל אני חושבת גם שזה נורמלי מאוד ..אני חוזרת כל כך מהר לשיגרה אז אני לא דואגת, הבעיה היא שלפני שבועים זה קרה לי שוב ( ר קפחות מ1500 ) זה באמת מקרים חד פעמים אבל בר עליתי 2 אחוזי שומן , הגיוני ?.. וקילו במשקל דבר שני אני רוצה לשנות תוכנית אימון וגם תפריט חדש שיהיה לי קצת יותר מעניןןןן ומשהו קצת יותר רציני לקיץ..במיוחד אחרי כל השחיטויות האלה שפינקתי את עצמי חח (: תוכלי לעזור לי ?? :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לענתוש(:

הוספת תגובה

• הי מותק

ענת פלדמן
    18/03/2009

לשאלתך השנייה: בטח, בשביל זה אני פה:) נוכל לחשוב ביחד מה מתאים.
    לגבי השאלה הראשונה: לא מאמינה שזה מה שגרם לעלייה של 2 אחוזים, אם את מודדת נכון? המכשירים הללו כל כך לא אמינים... נסי ללכת לפי מדידות היקפים, או אפילו מידת מכנסיים, זה ייתן כוון יותר נכון. הקילו במשקל גם הוא לא חייבת להיות שומן.
    אני יוצאת להביא את החבורה מהגן, את יכולה לכתוב ואענה מאוחר יותר :))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לך :)

נופר
    18/03/2009

אז לא יודעת , יכול להיות שהמכשירים באמת לא כ"כ אמינים בכל מקרה יותר נכון לי לראות מה אני רואה במראה, ואני מאוד מרוצה אבל בזמן האחרון אני באמת מרגישה עליה קטנה ( ולא בשריר) מבחינת המבנה שלי אני צרה ולמטה בבטן פתאום נהיתה לי שכבת שומן קטנה בבטן התחתונה אבל ממש טיפה,כי למשל רואים לי ממש את השירירם בחלק העליון( לא קוביות, בכל זאת אני בחורה ) אבל זה ממש בולט מבחינת האימון שלי אני עושה 4 פעמים בשבוע ריצה 35 דקות בערך בקצב מהיר בלי עצירות בכלל,ועוד עשר דקות הליכה בהתחלה לפני שאני מתחילה לחימום ובסוף רבע שעה הליכה איטית יותר..זה יותר בשביל השיחרור עושה גם תרגילי חיזוק בבית-לרגלים לידים ,ובימים האחרים לבטן עם משקולות לידים פעם ההיתי משקיעה בזה איזה חצי שעה,והבנתי שאין טעם אז אני עושה סט אחד 3 חזרות לכתף,לזקוע ולשריר הקדמי גם לרגלים עם משקולת קטנה לירך ולארבע רשי,גם לישבן ובימים האחרים עבודה על הבטן 5 - 10 דקות.. גם לא צריך יותר כי אני מרגישה ממש עבודה ובאמת אחר כך אני רואה את כל השרירים בבטן( אבל אחרי כמה דקות זה נעלםםם :((( חח בקשר לתזונה אני רוצה משהו בשביל " החיטוב האחרון" ההיתי קוראת לזה. עד היום אכלתי 1200 קל' תפריט מאוזן כל פעם הוא השתנה אבל אני רוצה משהו אחר וחדש דרך אגב ראיתי גם את התפריט באתר שלך,אהבתי אותו מאוד אבל למטרה הזו הוא לא יתאים לי כי הוא ממש מלא בפחממות,למרות שזה לא פחות חשוב אבל עדין... אני אשמח אם תעזרי לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :)

נופר
    18/03/2009

חשבתי על התפריט הזה מה ההית מתקנת ממנו בבוקר - 2 לחם קל \ 2 קרקרים דלי שומן ( 30 קל') + 2 פכות קוטג' 3 אחוז. ביינים - פרי ו3 אגוזי מלך שלמים צהורים - כוס פחממה + חזה עוף + סלט ירקות קטן וכפית טחינה\ שמן ביינים - יוגורט לפני אימון - פרי אחרי אימון - 2 לחם קל + 3 כפות טונה במים + ביצה קשה \ חביתה ו4 כפות קוטג' 3 אחוז וירקות בדקתי את זה במחשבון קלוריות וזה יוצא 1100 קל' מה אפשר להוסיף במאה קל', או להשאיר ככה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או קיי

ענת פלדמן
    18/03/2009

יופי של אימונים ! אם את נהנית מזה וזה טוב לך, המשיכי.
    גם אצלי אגב, אם אני טיפה מעלה אז זה בא לידי ביטוי בבטן התחתונה טיפה'לה. זה נוח כי אז יש מעקב "ויזואלי" על איך לשפר.
    אני מסכימה לגבי התפריט באתר שלי, זה שנותן דוגמא בסיסית לבנות לא ממש מתאים לך. את ספורטאים. אולי אני צריכה להוסיף "תפריט לדוגמא לסורטאיות", אולי אשים זאת אפילו בפורום שכולם יהנו, האם אוכל להתשמש בתפריט לדוגמא שלך?
    האם יוגורט לפני האימון מספיק לך?
    את יכולה להוסיף משהו לפני האימון ולהגיע ל 1200 - למשל גרנולה בתוך היוגורט. מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשימי לב ש ...

נופר
    18/03/2009

ברור שאת יכולה להשתמש אבל אם תשימי לב היוגורט הוא לא לפני האימון זאת אומרת היוגורט זה ארוחת ביינים שלי שהיא בשעה 4 בערך ( 3 שעות אחרי ארוחת הצהורים ) ולפני אימון שזה יוצא חצי שעה לפני פרי סך הכל 2 פירות ביום אגב לגבי הארוחה אחרי אימון מה את ממליצה זו שבצהורים או זו שבערב ? כמובן אם המטרה היא " חיטוב " כמה שיותר,כי כמובן שההכנסה בצהורים גדולה יותר אבל אחרי אימון של ריצה נגיד מה עדיף ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באופן כללי

ענת פלדמן
    18/03/2009

אני בעד ארוחת צהרים מלאה יותר מאשר בערב, ובמקרה שלך גם בימים של אימון.
    הבנתי לגבי היוגורט. בכל מקרה את יכולה להוסיף לו גרנולה. :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו