מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה ואימוניםאנה18/03/2009
היי אני בת 31 , מתאמנת במכון כושר 3 ימים בשבוע בעיקר , אירובי ועיצובי או הליכה , אני מעוניינת לרדת במשקל שאני במשקל 66 וגובה 1.73 (לא מדויק) , יש לי כמה שאלות : - איך בודקים אחוזי שומן בגוף ? -איזה תזונה נכונה תהיה עבורי , ובמיוחד מה טוב לאכול לפני האימון והאם מותר לאכול אחרי אימון ? אני בד"כ מנסה לאכול יותר בריא , סלטים , לחם קל , אוכל מבושל , בבוקר אני אוכלת תפוח עץ ובננה אחת עם יוגורט של 1.5% . ובצהרים סלט או טוסט ....אבל אין לי תפריט קבוע וזה משתנה בד"כ .. - ואיזה סוג ספורט מומלץ כדי להוריד שומנים וקלוריות ? אשמח לקבל כמה טיפים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אנה
ענת פלדמן18/03/2009אחוזי שומן רצוי לבדוק במכון המתמחה בכך. המשקלים הביתיים או אילו בחדרי הכושר לא ממש מדוייקים בלשון המעטה. לי אישית יש קליפר אלקטרוני שנותן אידניקציה יחסית מהימנה. מחשבון באינטרנט אפשר למצוא, שם את מכניסה נתונים כולל היקפים באיזורים שונים ומקבלת תמונת מצב: שוב - אינדיקטיבית בלבד.
תזונה נכונה עבורך יוכל למצוא דיאטן שעובד איתך אישית על היבטים שונים, במסגרת הפורום נוכל לתת מושג ראשוני וכוון כללי. רצוי לקבל הכוונה מקצועית, לאכול מתוך מודעות.
באתר שלי למשל תוכלי למצוא כוון ראשוני שכזה, וכמה הסברים פיזיולוגיים, נחמד בתור התחלה.
שוב, בגדול: לפני אימון- פחמימה, אחרי האימון -שילוב של פחמימה וחלבון.
המשיכי לאכול בריא כמו שאת עושה, קבלי כמה תובנות מהאתר שלי ומשם נמשיך.
סוג ספורט: מא דתלוי מה את אוהבת. אני בעד שחייה אבל לא לכולם זו אופציה. אירובי, הליכות, ריצה, ספינינג, אימונים בחדר הכושר או בסטודיו. מה את אוהבת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענת
אנה18/03/2009מבחינת ספורט , בעיקר אני אוהבת הליכות אך מעדיפה בחוץ ולא במכון כושר , אירובי ועיצוב דינמי אני עושה פעמים שלוש בשבוע , האם זה מספיק ? אני עושה שעה בכל פעם , אם אשלב עם האירופי או העיצוב עוד שעה הליכה או ספינינג לאותו יום ,האם יהיה מספיק אוט יהיה עומס על הגוף ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אנה
ענת פלדמן18/03/2009אם את כבר עושה פעמיים שלוש בשבוע אני מניחה שאת כבר "על המסלול", ולכן אני מאמינה שלא יהיה עומס יתר אם תוסיפי עוד הליכה או ספינינג (או שניהם) - עדיף לא באותו יום שאת באירובי או עיצוב דינאמי. כלומר - כווני ל - 3-4 ימים של פעילות אירובית. לגבי עומס היתר: הקשיבי לגוף שלך. אם את עייפה יום אחד - אז לא בכוח. כך גם אם אין לך חשק. הרעיון הוא למצא שגרת אימונים מהנה, כזו שתוכלי להתמיד בה ללא קיצוניות או עומסים מיותרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)