שי שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שי שלום
    סימה
    19/03/2009

בהמשך להודעה ששלחתי לענת רציתי לשאול אותך כרגע לעוד חודש אני לא כל כך יכולה לעסוק בפעילות גופנית מבחינה רפואית. האם רק תזונה נכונה תתן לי את האפשרות להוריד במשקל. ומה קורה עם שומנים ללא ספורט הם לא ירדו. ההשמנה היא בטנית ובמותניים. בהמשך אשמח לקבל ממך עצה איך לעבוד נכון על ירידה באחוזי שומן בעיקר. חייבת לעצב את אזור הבטן והמותניים. תודה ויום נעים לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שי שלום

הוספת תגובה

• ירידה במשקל

שי אלנקרי
    20/03/2009

היי סימה
    ירידה במשקל יכולה להתרחש גם ללא פעילות גופנית. המטרה היא ליצור מאזן קלורי שלילי בגוף ובכך מתרחשת ירידה במשקל. לצורך העניין (זה משתנה מאחד לאחד בהתאם לגיל,גובה,משקל,מין ועוד שאר נתונים..) נניח שההוצאה היומית שלך במנוחה (ללא כל פעילות גופנית אלה רק בפעילויות היומיומיות בעבודה ובבית) היא 1400 קלוריות, בשביל לרדת במשקל עלייך להחסיר מהמשוואה ובכך ליצור מאזן קלורי שלילי שמוביל לבסוף לירידה במשקל. אין לי פרמטרים מדוייקים כדי לקבוע עבורך כמה קלוריות עלייך לצרוך בשביל לרדת במשקל, אבל לפי מחקרים אחרונים דיאטות של פחות מ-1200 קלוריות הן לא יעילות לטווח הארוך. בפעילות גופנית הדרישה לאנרגיה גדולה ובכך מסייעת בשריפת קלוריות נוספת מה שמעודד וממריץ את הירידה במשקל. בנוסף בפעילות גופנית יש את הערך המוסף של בניית שריר, עיצוב הגוף ותפקוד גופני טוב יותר. כרגע בשלב זה שאינך יכולה לעסוק בפעילות גופנית, כדאי שתשמרי על תזונה נכונה ומאוזנת ותמתיני בסבלנות עד אשר תוכלי לחזור לפעילות מלאה. דרך אגב, אפשר לרדת במשקל גם בלי ספורט, אבל אם בתקופה זו של חודש ימים אכן תשמרי על המשקל אז זה גם יהיה בסדר. כשתוכלי לחזור לפעילות מלאה נשמח להמליץ לך על תרגילים ואימונים מתאימים. תעדכני אותנו במצבך.
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

סימה
    21/03/2009

שי שלום קודם כל רציתי לומר לך תודה על התגובה המהירה. אני בהחלט מנסה לשמור על תזונה בריאה רק שקשה לי לספור קלוריות ואני לא יודעת בוודאות אם בכלל הגעתי ל1200 קלוריות או שחרגתי. לפעמים יש לי הרגשה שאני תקועה במשקל כי אני לא אוכלת מספיק. הכל אופן אני מחכה בקוצר רוח לתחילת חודש מאי ואז אוכל לחזור לפעילות גופנית בהדרגה, אתה תהייה הראשון שתשמע ממני לקבל ממך הדרכה איך להכנס לזה בצורה נכונה מבלי לפגוע בגוף. אני מצויידת בבית בהליכון מקצועי+סטפר+גומיות מתיחה +כדור פילאטיס+קלטות פילאטיס ,כושר ועיצוב.+משקולות לידיים ולרגליים. אני אספתי פריטי ספורט וחלקם רכשתי מאנשים שקנו ולא השתמשו. וזאת מכיוון שלא הייתה לי אפשרות כספית להשאר במנוי לחדר כושר. אין ספק שזה דורש משמעת ותוכנית אימונים שבועית. מוטיבציה יש לי וגם רצון. ועזרה אני מקווה שאוכל לקבל ממך. בכל אופן שוב תודה שאתה שם מכל הלב עוזר. שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו