מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עומס באימונים- לענת ושיאיציק20/03/2009
לרענן את זיכרונכם אני בן 35 שוקל 72 ו גובה 1.7 החלפתי את הריצה (עקב כאבים בעקב לשחייה ) אני מבצע 4 אימונים בחדר כושר ABAB יום א וה -גב יד אחורית ורגליים ימים ג ו ש חזה כתפיים ויד קידמית . (האימונים בדרך כלל בערב ) ושחייה אני התחלתי לפני שבועיים (חדר כושר כ חודשיים וחצי) 4 פעמיים בשבוע ב,ג,ה,ו על הבוקר ב 6:30 עד 19:10 בערך דיברתי עם שחיין מקצועי + מדריך שחייה והם אמרו שנראה להם שהתוכנית עמוסה מדיי ויש סכנה לפציעה ועדיף לדלל את האימונים של השחייה וגם בחדר כושר מה דעתכם ?? ( המטרה כרגע להזכירכם חיטוב והורדת אחוזי שומן מבלי לרדת במשקל ) הם טענו שזה 8 אימוני כושר בשבוע - אבל שחייה היא במקום הליכה או ריצה ככה שזה אפשרי כל יום או שאני טועה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איציק,
ענת פלדמן20/03/2009כמה זמן אתה במים? רשמת מ 6:30 עד 19:10. ברור שזו טעות. כמה זמן אתה שוחה כל פעם כשאתה בבריכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזו טעות מצחיקה התכוונתי מ 6:30 עד
איציק20/03/20097:10 בערך 35-45 דק המטרה תיהיה 45 דק'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, ברור לי שזו הייתה טעות :))
ענת פלדמן20/03/2009תראה, אני לא יודעת מה בדיוק אתה עושה בחד"כ או יותר נכון אם אתה עובד בהתאם לכושר שלך, לא מעמיס יותר מידי ומודע למה שאתה עושה, מקשיב לגוף שלך ונח כשצריך. אני כן יודעת ששחייה של 45 דק' 4 פעמים בשבוע היא מצויינת ונכונה לך וודאי עכשיו. אף אחד לא יכול לקבוע לך אם אתה באימון יתר או לא - זו תחושה שלך וטוב שכך. עבוד מתוך מודעות, שוב- הקשב לגוף שלך. אם אין לך כוח יום אחד לשחות - אז תוותרץ אם אין לך חשק יום אחד ללכת לחד"כ, אז לא בכוח. (אם היית שוחה מ 6:30 עד 19:10 -- אז זה היה אימון יתר :))))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקשבה לגוף
שי אלנקרי20/03/2009כמו שענת (מאמנת מס' 1) אמרה: הקשבה לגוף זה לפני הכל. כדאי שתשב עם מדריך כושר באופן אישית, תסביר את המצב ותגיעו יחד לפתרונות. עד אז אני ממליץ לך להוריד אימון שחיה אחד ואימון בחדר כושר אחד. כך שתבצע 3 אימונים בחדר הכושר ABA בשבוע אחד ו-BAB בשבוע שני יחד עם 3 אימוני שחייה.
נשמח לעידכונים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי מתוק,
ענת פלדמן20/03/2009ותודה למאמן מספר 1, וזו אולי ההזדמנות לומר איזו עבודה מדהימה אתה עושה כאן. ביחד... ושבת נפלאה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)