מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיטוב שרירי הבטןעומר20/03/2009
בוקר טוב ! :) יש לי ספת כושר מתכווננת בעלת שיפוע ואני רוצה להתחיל להתאמן עליה ולהגיע למצב של ריבועים בבטן . כמה חזרות וסטים עליי לעשות וכמה ימים בשבוע?! האם משקולת על החזה מחזקת את שרירי הבטן?! מומלץ לעשות בשיפוע?! יום טוב :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב
עומר20/03/2009אני שוקל 76 וגובה 171 ס"מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עומר
ענת פלדמן20/03/2009ריבועים זה מצויין, כל הכבוד על המוטיבציה. לשם כך לא יועילו רק תרגילי החיזוק - אלא שילוב של פעילות אירובית ובעיקר תזונה נכונה ישלימו את התמונה. מספר הסטים, החזרות, זמני המנוחה הם משתנים. התחלה מכמות חזרות נמוכה יחסית (10) ושלושה סטים, זמן מנוחה של כחצי דקה. זה בתור התחלה, ותראה אם אתה יכול להעלות באימונים הבאים. הרעיון הוא להתחיל בהדרגה על מנת שלא ליצור עומס על הגוף. הייתי מחכה עם משקולת על החזה, אלא אם כן זה ממש קל ונוח לך בלי.
בנוסף אני ממליצה על תרגילים נוספים לכל הגוף - בעיקר לשרירי הגב - כוון לאיזון גם מבחינה בריאותית וגם ויזואלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)