חיטוב שרירי הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיטוב שרירי הבטן
    עומר
    20/03/2009

בוקר טוב ! :) יש לי ספת כושר מתכווננת בעלת שיפוע ואני רוצה להתחיל להתאמן עליה ולהגיע למצב של ריבועים בבטן . כמה חזרות וסטים עליי לעשות וכמה ימים בשבוע?! האם משקולת על החזה מחזקת את שרירי הבטן?! מומלץ לעשות בשיפוע?! יום טוב :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיטוב שרירי הבטן

הוספת תגובה

• נ.ב

עומר
    20/03/2009

אני שוקל 76 וגובה 171 ס"מ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי עומר

ענת פלדמן
    20/03/2009

ריבועים זה מצויין, כל הכבוד על המוטיבציה. לשם כך לא יועילו רק תרגילי החיזוק - אלא שילוב של פעילות אירובית ובעיקר תזונה נכונה ישלימו את התמונה. מספר הסטים, החזרות, זמני המנוחה הם משתנים. התחלה מכמות חזרות נמוכה יחסית (10) ושלושה סטים, זמן מנוחה של כחצי דקה. זה בתור התחלה, ותראה אם אתה יכול להעלות באימונים הבאים. הרעיון הוא להתחיל בהדרגה על מנת שלא ליצור עומס על הגוף. הייתי מחכה עם משקולת על החזה, אלא אם כן זה ממש קל ונוח לך בלי.
    בנוסף אני ממליצה על תרגילים נוספים לכל הגוף - בעיקר לשרירי הגב - כוון לאיזון גם מבחינה בריאותית וגם ויזואלית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו