ריצה בחוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריצה בחוץ
    שי
    20/03/2009

שלום , בילדותי היתה לי אסטמה ועדיין אני בעל כושר גופני טוב מאוד תמיד הייתי רץ בי-ם בחוץ עברתי למרכז - והאויר כאן שונה לגמרי מי-ם קשה לי לרוץ בחוץ אני ממש רגיש לאויר המזוהם בחדר כושר בהליכון אני עדיין רץ בקלילות השאלה שלי היא היכן יש איזורים פתוחים שמומלץ לרוץ בהם ולא ניכר בהם זיהום האויר באיזור ת"א והסביבה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריצה בחוץ

הוספת תגובה

• השערה שלי

ענת פלדמן
    20/03/2009

ליד הים?!
    בתור חיפאית מהכרמל (לשעבר) - אני מבינה את הצורך באויר הנקי... ממליצה לך בחום לשחות במקום סגור, ובשביל הריצות אולי הים הוא מקום בטוח יחסית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיהום אויר

עופר קיס
    21/03/2009

1. ניתן לבדוק בעיתון את רמות הזיהום באותו היום ולהחליט אם לבצע פעילות בחוץ או לו
    2. כיוון שכיוון הרוח בתל אביב הוא מערב או צפון מערב רצוי לרץ צפונית לרידינג על הים
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושב שעמיתיי ענו לך על התשובה

שי אלנקרי
    22/03/2009

תעזר בטיפים שניתנו לך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו