מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון אירובי ותרגילי כוחעומר22/03/2009
אני מתאמן כול יומיים אירובי וכוח ורציתי לדעת ברגע שסיימתי את האימון מתי הכי אפקטיבי לאכול ארוחה ( אחרי כמה זמן ) ?! מה מומלץ לאכול?! בעניין של הכפיפות בטן יש לי ספה מתכווננת בשיפוע האם זה יכול להזיק לגב?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוחה אחרי אימון ובטן
ענת פלדמן22/03/2009עד כשעה אחרי האימון, שילוב של פחמימה וחלבון.
ולגבי השיפוע: בעקרון לא. אבל זה גם קשור לשאלה השנייה שלך: אם אתה עושה יום כן יום לא - כלומר שומר על מנוחה והתאוששות לגוף אז לא אמור להיות נזק לגב. יחד עם זאת לפעמים אם השרירים חלשים עדיין אז הגב משתתף ונוצר לחץ. אם אכן כך: הורד עומס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
נימרוד22/03/2009ידוע שלאחר שסיימת אימון, יש לך מעין חלון הזדמנויות של שעה לאכול את ארוחת לאחר האימון שלך, בכדי להשיג תוצאות מירביות הבעיה היא שאין תיאבון לאחר שעה אימון, בא התיאבון רק אחרי שעתיים ואחרי שעתיים- שעתיים וחצי זה כבר לא שווה מה עושים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון
ענת פלדמן22/03/2009זה אישי, יש כאלו שלא מסוגלים. גם כוס חלב וכמה תמרים יכולים לעזור. אם אתה חייב את ה 30 גר' חלבון: לשם זה נוצרו השייקים למיניהם. גם אם אתה לא ממש רעב ארוחה כזו קטנה אמורה לעשות את העבודה. ואומר לך בסוד, וודאי אם אתה לא בהיפרטרופיה, שגם אם תאכל רק כשעתיים אחרי - לא יקרה כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
נימרוד23/03/2009אני אישית אחרי אימון אוכל ישר קופסת טונה בשמן, ואז אחרי שעה וחצי אוכל קוטג ולחם וירקות אני מאמין שהקופסת טונה עושה את העבודה... אני צודק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשילוב חשוב.
ענת פלדמן23/03/2009השילוב של החלבון (טונה) עם פחמימה. למשל שתי פרוסות עם טונה, עדיף. אבל שוב, תלוי כמה זה קריטי לגבי מטרת האימון שלך כי הארוחה שאחכ היא מצויינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)