מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתיחת שריר תוך כדי ריצהעמית24/03/2009
שלום רב, אני בן 35 , מתאמן כ-4 פעמים בשבוע בפעילות אירובית (ריצה,ספינינג,CROSS)מזה כ-5 שנים. בשבוע שעבר לקראת סוף אימון הריצה חשתי בכאב עז מאחורי הרגל באזור שמעל הברך, הפסקתי את האימון ועיסיתי קלות את האזור. מאז בכל פעם שניסיתי לרוץ נתקפתי בכאבים דומים באותו אזור. חשוב לציין שאין לי בעיה לבצע כל פעילות אחרת לרבות ספינינג , הליכה, CROSS וכו'. ממה הדבר נובע? האם אפשר לטפל או שזה רק עניין של מנוחה לשרירים\רצועות? תודה רבה והמשך יום טוב עמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת שריר
עופר קיס24/03/2009נסה למתוח את הירך האחורית בשכיבה
אם אתה מרגיש כאב חד קבע עם אוטופד או הורד עומס פעילות נוח 2-4 ימים ובצע מתיחות סטאטיות לירך האחורית . אם הכאב פחת מאד בצע תרגילי חיזוק - מכרע במקום עם ירידה חלקית לאט הנמך את הירידה על לטווח מלא של התרגיל ובצע עד סטים 3 כפול 20
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם עופר, ועוד:
ענת פלדמן24/03/2009אני הייתי הולכת על מנוחה מוחלטת של שבוע, לתת למקום להתאושש. אם זו ממש לא אופציה מבחינתך (מבינה ללבך כמובן) אפשרות להמיר את האימונים לשחייה לפחות בזמן הקרוב. אם זה משהו שבא בחשבון נוכל לדסקס גם על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)