מתיחת שריר תוך כדי ריצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיחת שריר תוך כדי ריצה
    עמית
    24/03/2009

שלום רב, אני בן 35 , מתאמן כ-4 פעמים בשבוע בפעילות אירובית (ריצה,ספינינג,CROSS)מזה כ-5 שנים. בשבוע שעבר לקראת סוף אימון הריצה חשתי בכאב עז מאחורי הרגל באזור שמעל הברך, הפסקתי את האימון ועיסיתי קלות את האזור. מאז בכל פעם שניסיתי לרוץ נתקפתי בכאבים דומים באותו אזור. חשוב לציין שאין לי בעיה לבצע כל פעילות אחרת לרבות ספינינג , הליכה, CROSS וכו'. ממה הדבר נובע? האם אפשר לטפל או שזה רק עניין של מנוחה לשרירים\רצועות? תודה רבה והמשך יום טוב עמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתיחת שריר תוך כדי ריצה

הוספת תגובה

• מתיחת שריר

עופר קיס
    24/03/2009

נסה למתוח את הירך האחורית בשכיבה
    אם אתה מרגיש כאב חד קבע עם אוטופד או הורד עומס פעילות נוח 2-4 ימים ובצע מתיחות סטאטיות לירך האחורית . אם הכאב פחת מאד בצע תרגילי חיזוק - מכרע במקום עם ירידה חלקית לאט הנמך את הירידה על לטווח מלא של התרגיל ובצע עד סטים 3 כפול 20
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם עופר, ועוד:

ענת פלדמן
    24/03/2009

אני הייתי הולכת על מנוחה מוחלטת של שבוע, לתת למקום להתאושש. אם זו ממש לא אופציה מבחינתך (מבינה ללבך כמובן) אפשרות להמיר את האימונים לשחייה לפחות בזמן הקרוב. אם זה משהו שבא בחשבון נוכל לדסקס גם על זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו