מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סנטר כפול וכפלים ליד החזייה באיזורמאיה24/03/2009
הגב-מה עושים עם זה? איך יורדים? תרגילים שעובדים במיוחד על האיזורים האלה. תודה רבה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא רק
ענת פלדמן24/03/2009עניין של תרגילים. תרגילים יחזקו את האזור אבל לא ימיסו את השומנים. פעילות אירובית, תזונה נכונה, תרגילי חיזוק גם לכל השרירים בגוף. פעילות משולבת שכזו מורידה את אחוזי השומן בגוף כולו וגם שם.
לגבי תרגילים לאזור: תנועה של "משיכת חבל" מלמטה באלכסון לאחור ולמעלה כשאפשר "למשוך" משקולת למשל, בקבוק מים גדול. המרפק מובל את התנועה לאחור והשכמה עובדת. אפשר בישיבה על כסא והגוף רכון מעט קדימה.
שכיבה על הבטן כשגומיה מונחת לרוחב והידיים אוחזות בה משני הצדדים, מותחים את הגומיה לשני הצדדים לכוון התקרה. יש תמונה של זה באתר שלי תחת "כושר גופני".
לגבי הסנטר הכפול - אותו הדבר. ירידה באחוז השומן הכללי בגוף ישפרו את המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מאיה25/03/2009אבל יש לי בעייה של עקמת (ואגב,גם האורטופד שלי הציע על פילאטיס) זה לא יזיק לגב (התרגילים שהמלצת)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קיי
ענת פלדמן25/03/2009התרגיל השני בשכיבה מתאים פחות, אז עזבי. לגבי הראשון: אם את מבצעת אותו בישיבה, ונשענת קדימה עם תמיכה של היד שלא עובדת על הירך -אין שום עומס על הגב.
שחייה תהיה מצויינת בשבילך בהנחה שאת שוחה נכון. גם בפילאטיס יש להיזהר, להקפיד לעשות נכון את התנועות ואם כואב אז להפסיק. אני שוב מזכירה את נושא התזונה כקריטי להורדה של אחוזי השומן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)