מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרגיש שאני תקוע במקוםאיציק25/03/2009
לאחר כ 3 חודשים של אימוני משקולות + אירובי (בחודשיים הראשונים ירדתי 2 קילו מ 74 ל72 )
בחודש האחרון החלפתי את הריצה/הליכה לשחייה כ 4 פעמיים בשבוע
הקטע שאני לא רואה
שהשרירים מתנפחים או שהבטן יורדת
והמשקל נשאר כבר 72ק"ג כ 3 שבועות
אני אוכל נכון לפי מה שכבר דובר פה בפורום וגם לפי מה שטענת אין לי צורך לרדת במשקל אלה רק להתחטב (1.70 בן 35 )
שאלה האם זה באמת אמור להיות ככה (אם הייתי נשאר באותו משקל וכן מתחטב אז הייתי אמור לראות קצת ניפוח של השרירים נכון ?? )
באיזה במצב של מאזן קלוריות אני אמור להיות שלילי או שיוויני ?? ( אם אני יהיה בשלילי זאת אומרת לאבד משקל אכן ?? )
אז מה אני אמור לעשות - אולי לאוכל פחות פחמימות ויותר חלבון ??????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי איציק
ענת פלדמן25/03/2009לא ניפוח, היית אמור לראות היצרות היקפים (האם מדדת? האם המכנסיים רופפות יותר?) ושרירים מעוצבים יותר. אתה ממשיך עם אימון המשקולות או רק שוחה?
צריכת החלבון היומית אמורה להיות 0.8 גרם כפול משקל הגוף, אלא אם אתה עובד על היפרטרופיה ואז כדאי לאכול יותר. לא הייתי מקצינה עד 2 אבל 1.5 כפול משקל הגוף. ובוודאי שלא להגזים עם החלבונים. אם אתה לא עושה אימונים כוח כדאי להוסיף התנגדות במים: סנפירים למשל. אני שוחה עם סנפירים לידיים. אתה יכול למדוד דופק בסיום השחיה? מעניין אותי לדעת באיזו עצימות אתה שוחה. ועוד: אתה יודע כמה קלוריות אתה אוכל ביום? למטרות חיטוב והורדה באחוזי השומן: פחות ממה שאתה מוציא ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גם ממשיך באימון
איציק25/03/2009משקולות וגם בשחייה
לפי בדיקה שעשיתי אני אוכל בערך ב 1700 ל 1900 קלוריות ביום
אני מאמין שאני שורף יותר
הקטע שהמכנסים באמת קצת רופפים והשריר כן מתפתח אבל לא אני לא רואה שינוי משמעותי בבטן אחרי כל כך הרבה זמן - למה הגוף מתפתח כל כך לאט
והקטע שאמרת שאין לי צורך לרדת במשקל - אז לפי מה שרשמת עכשיו שאני אמור להיות במאזן קלורי שלילי אז אני כן אמור לרדת במשקל ???
ובגדול אני יודע שכל אדם זה שונה אבל בערך כמה חודשים יקח לי להגיע לבטן שטוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירי
ענת פלדמן25/03/2009אנחנו מנהלים מעקב וירטואלי בשלט רחוק. היה סובלנו איתי. פליז. בימים של אימון אתה אכן שורף יותר. אתה כנראה לא אמור לרדת במשקל אלא להוריד את אחוזי השומן והמכנסיים הרופפים והמשקל היציב מראים שאתה בדרך הנכונה. ו... כן, זה לוקח זמן. אבל כך אתה מסגל הרגלים לחיים ושומר על זה לאורך זמן. כמה חודשים זו הערכה גסה, אם כי ריאלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)