מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה בבקשה יעזרו לי!!!אלינור08/08/2007
טוב,
קוראים לי אלינור ואני בספטמבר עולה לכיתה ח'.
כל חיי הייתי סובל ממשקל יתר. לפני כ-3 חודשים ו12 יום שקלתי 78 קילו,
והיום אני שוקלת 59.5 קילו, כלומר ירדתי 19.5 קילוגרם.
בכללי אני די מרוצה מההשגים שלי אבל,
הבטן שלי לא מעוצבת בכלל!
היא נופלת בקצה של הבטן וזה סוג של ג'לי והייתי רוצה לדעת איך לעצב את הבטן שלי.
עכשיו אני שואלת אותכם בגלל שאני לא הולכת למכון כושר כי להורים שלי אין מספיק כסף אז רציתי לדעת איך לעצב את הבטן שלי לבד בעצמי בלי מכשירים.
תודה רבה וני יותר מאשמח אם תעזרו לי מקווה שתקראו את המכתב שלי ויהיה לכם תשובות.
אלינור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר !!!
אנונימי08/08/2007כפיפות בטן .ואיך בדיוק ירדתה 18 ק"ג בשלושה חודשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא עוזר!!!!!!!
אלינור09/08/2007קודם כל אני ירדתי 18 קילו בשלושה חודשים בעזרת ספורט ודיאטה!
דבר שני הכפיפות בטן שאני עושה ממש לא עוזרות.
אני צריכה לדעת אם יש עוד דרכים!
תודה אלינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת סדר בדברים
גיל גרנות10/08/2007מצטער לנפץ את האשלייה של ערוץ הקניות, אך כפיפות בטן לא מעצבות את הבטן, לא מורידות שם שומן, לא מוציאות ריבועים לפתע מעל השומן, או כל מסקנה אחרת שאנו מגיעים אליה בגלל שהראש שלנו משלים נתונים ומבצע קורלציות שרירותיות בין החברה החטובים על המסך לבין הקלטת\המכשיר שמוצגים ברקע למכירה.
מה ש"שוכחים" לספר לך זה שיש לך בטן מעוצבת עם ריבועים, רק שהשומן מסתיר אותה. הפתרון הוא מאוד פשוט, אך יותר בעייתי לביצוע - להוריד שם את השומן ולחשוף את השרירים המעוצבים באזור לרמה הרצויה (גברים ירצו ריבועים, ונשים ירצו לרוב פשוט בטן שטוחה). הסיבה שאני אומר שזה בעייתי לביצוע, היא מכיוון שהשלבים האחרונים הללו שמובילים לבטן המעוצבת דורשים כמות מאוד נמוכה של שומן באיזור, שמבחינה פזיולוגית מאוד קשה להגיע אלייה (רעב מוגבר, קצב ירידה איטי, חשש לאיבוד שריר ועוד).
אלה הם שלבים שבדרך כלל דורשים יותר התמדה וסבלנות, כאשר יהיה הרבה יותר יעיל להכניס תזונאי ספורט לתמונה בשלב זה, שישים אותנו על הדרך הנכונה ויתמוך בנו בו זמנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)