תרגילים לבטן קטנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרגילים לבטן קטנה
    אבי
    28/03/2009

שלום
    איזה תרגילים או פעילות ספורטיבית אני צריך לעשות על מנת להוריד כרס קטנה
    וכמה פעמים בשבוע?ותוך כמה זמן זה אמור להשפיע?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרגילים לבטן קטנה

הוספת תגובה

• תרגילים פעילות אירובית ותזונה

ענת פלדמן
    28/03/2009

השילוב של שלותש הפרמטרים יביא לירידה באחוזי השומן בגוף וכך גם לכרס קטנה. כלומר אין ירידת שומנים נקודתית. פעילות אירובית יכולה להיות ריצה שחייה אופניים משחקי כדור. תזונה נכונה ומאוזנת שמותאמת לנתונים האישיים שלך ותרגילי חיזוק לכל הגוף בכלל ולבטן בפרט. אפשר להתחיל מהסביביים ביותר: כפיפות בטן זכיבות סמיכה ומכרעים ובהמשך להוסיף ולגוון. נשמח לשמוע עוד פרטים (גובה גיל משקל) ושאלות יותר ממוקדות לתשובות יותר ממוקדות :))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העזרה

אבי
    29/03/2009

תודה על העזרה ולגבי הנתונים שלי אני בן 30 גובה 1.75 שוקל 78
    ולשאלות הממוקדות האם הליכה זה גם פעילות אירובית?
    וכמה סטים של כפיפות בטן ושכיבות צמיכה צריך לעשות ביום?
    תודה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אבי

ענת פלדמן
    29/03/2009

הליכה זו פעילות אירובית מצויינת, עדיפות להליכה מהירה, לפחות 45 דק'. להקפיד על מתיחות לסיום ושתיית מים.
    כפיפות בטן ושכיבות סמיכה לא מומלץ בכל יום אלא יום כן יום לא ע"מ לתת לשרירים זמן התאוששות. כמו הסטים והחזרות זה עניין של ניסוי וטעייה. אפשר להתחיל ממספר נמוך יחסית ולהעלות בהדרגה בעצימות. נסה ותראה מה המקסימות שאתה יכול ומפעם לפעם תראה איך קל לך יותר ויותר. כדאי להוסיף גם מכרעים ועם הזמן לגוון בתרגילים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המהירה ורק עוד שאלה

אבי
    29/03/2009

מזה מכרעים? סליחה על הבורות
    ואם אני עושה הליכה כל יום בערך חצי שעה זה בסדר?
    שוב תודה ענת את מקסימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :))

ענת פלדמן
    29/03/2009

תודה חמוד. מכרעים או סקווטים זה תרגיל שמחזק את איזור הרגליים והישבן (ארבע ראשי, תלת ראשי וטוסיק ) ואפשר לבצע אותו בכמה אופנים. כדאי מאד לדייק בתנועה ולא לעשות חלילה נזק, בכלל תמיד אני יכולה לתת תרגילים ולתאר אבל עדיף לעבוד במשנה זהירות ומתוך מודעות. אז במכרע אתה כאילו מתיישב לאחור על כסא כשאתה עומד בפיסוק נוח, הידיים מושטות קדימה, ואתה "מתיישב" לאחור ושומר על ברכיים ב 90 מעלות. אפשר לבצע את זה גם כשנשענים על הקיר למשל מול כדור פיטבול והגב "מגלגל" את הכדור על הקיר למעלה ולמטה תוך כדי שהירכיים נוטלות בעומס. אם ראית אתמול הישרדות אז יואב שם הדגים את זה מאד יפה כשניסה לשמור על שווי משקל על הקרש למשל. אפשר גם לעשות צעד גדול לפנים, לכפוף את הברך עד 90 מעלות ולחזור לעמידה.
    הליכה כל יום של חצי שעה בעצימות בינונית-גבוהה היא מצויינת, עם הזמן כדאי לחשוב על גוון. בין אם זה בהליכה עצמה או לשלב עוד פעילויות אירובית. שוב תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו