דופק מטרה באירובי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק מטרה באירובי
    מור
    29/03/2009

אם אני מעוניין להוריד אחוזי שומן על כמה RPM אני צריל לעבוד בהליכון או על הסטפר

אני בן 18 שוקל 77 חטוב ואני עושה בבממוצע 4 אירובי בשבוע

גובה 183-185 משהוא כזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק מטרה באירובי

הוספת תגובה

• דופק מטרה

ענת פלדמן
    29/03/2009

הי מור וסליחה על העיכוב. בעיקרון הנוסחא הפשוטה ביותר לשימוש היא דופק מירבי (220) פחות הגיל (18) ומזה לקחת בין 65-75 אחוזים לשם שריפת שומנים. החישוב פשוט יותר במקרה זה. יש כאלו שמחשבים את דופק המטרה כתלוי בדופק מנוחה שמשתנה מאדם לאדם. ואז החישוב צריך להיות 220 פחות הגיל, מהתוצאה מפחיתים את הדופק במנוחה (למשל 70) כאילו זו יתרת הדופק לניצול ומזה לוקחים את האחוזים לרמת המאמץ. ומוסיפים בחזרה את דופק המנוחה.
    אישית אני לא בעד נוסחאות מסובכות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופק מטרה

עופר קיס
    29/03/2009

התאמן על קושי ברמה של "די קשה". אימון שאתה מרגיש ברגליים או בנשימה אך עדיין מסוגל לבצע במשך 30 דקות מבלי להגיע לתשישות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו