שאלה בקשר לאימון רגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לאימון רגליים
    איציק
    29/03/2009

יש לי לפעמים איזה מין כאב בברך שמאל בדרך כלל זה קורה שהרגל לא זזה הרבה זמן לדוגמא אם אני גם מישיבה או שינה ברגע שאני מותח את הרגל אני מרגיש איזה מין כאב - נראה לי שזה ניהיה יותר גרוע ברגע שהעליתי את כמות המשקולות באימון הרגליים - (להזכירם אני לא רץ או הולך על הליכון - בגלל העברתי לשחייה - ובזמן השחייה גם חזה ולחתירה אין שום כאב - גם לאחר השחיה)

השאלה היא -= אני קצת מפחד לגרום נזק נוסף לברך אז כך שאני לא יודע איך להמשיך להתאמן על הרגליים- הבנתי שחייה זה דווקא טוב לברך (פיזוטרפיה )
    אבל איך אוכל לעבוד על השריר של הרגליים זה חלק מאוד חשוב מהאימון
    (דרך אגב האם מומלץ ללכת ביום יום על מגן ברך כדאי לרפא את הברך כמה שיותר מהר - מחכה להמלצות - תודה )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לאימון רגליים

הוספת תגובה

• כשכואב מפסיקים. נקודה.

ענת פלדמן
    29/03/2009

הנח לאימוני הרגליים עכשיו. תנוח כמה ימים. איזה אימון בדיוק אתה עושה לרגליים? אל תעשה סקווטים, וחזור לאחר מנוחה לאימון עם משקולות במשקלים נמוכים. במקביל כדאי להתייעץ עם רופא. המשך עם השחייה כרגיל, בזהירות בבעיטות שבחזה - נסה שלא "לזרוק" את הרגל בתנועה.
    להליכה עם מגן על הברך אין משמעות כל עוד רופא לא מבצע בדיקה, וודאי שלא להתאמן אם כואב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים

עופר קיס
    29/03/2009

אם הכאב הוא בתוך הברך - תיתכן בעיית שחיקה בסחוס. אם הכאב מתרכז ממש מתחת לפיקה קרוב לגבששת שמתחתיה יתכן שזהונ עומס שמחייב הורדת עומס וביצוע מתיחות ל 4 ראשי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו