נעלי ספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נעלי ספורט
    אפרת
    29/03/2009

שלום לכל הגולשים ,שאלתי היא האים מישהו יודע היכן ניתן ליקנות נעלי ספורט מיקצועי ולא חיקויים , מיפני שיש הרבה חנויות ספורט ,שמחזיקים נעלי ספורט לא מיקצועי אז בבקשה תיעצו לי היכן ליפנות (למה נימעס לי שעובדים עליי כל הזמן אומרים לי מיקצועי טוב לא משנה אז מחקה לתשובתכם ,תודה אפרת (ולא משנה לי המחיר גם אים יעלה 1500ש או יותר לא משנה הכסף האיכר איכותית אמיתי ,ומיקצועיייייייי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נעלי ספורט

הוספת תגובה

• אני ממליצה

ענת פלדמן
    29/03/2009

על ניו באלאנס, וודאי שאם זה לא עניין של תקציב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעלי ספורט

שי אלנקרי
    30/03/2009

שלום אפרת,
    תלוי לאיזו מטרה את מייעדת את נעלי הספורט, אם את רוצה נעלי ריצה זה סוג אחד ואם להליכה או סתם לחדר כושר זה סוג אחר. כדאי לבדוק מהו אופי השימוש לפני רכישת הנעל ואז ניתן למדוד ואפילו בחנויות מקצועיות ניתן לבצע בדיקה לכף הרגל תוך כדי תנועה (ריצה או הליכה)
    המומלצים שלי:
    סאקוני בר"ג או פרוספורט בת"א
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו