מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להיפטר מעור עודף לאחר הרזיהאופיר30/03/2009
אני בעיצומה של דיאטה וכיום לאחר 15 קילו מתחיל להיווצר לי עור עודף בידיים וברגליים. רציתי לדעת איך ניתן להיפטר ממנו, בעזרת תרגילים ביתיים. אני לומד רוב השבוע והרשמה לחדר כושר כמעט ולא באה בחשבון בגלל מצוקת זמן. אשמח לקבל מידע על האפשרויות העומדות בפני אם יש כאלה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אופיר
ענת פלדמן30/03/2009ברכות על הירידה במשקל :)) פעילות גופנית, פעילות אנאירובית המתבצעת במקביל לירידה במשקל יכולה לשפר את המצב. עד כמה ? זו כבר של גנטיקה, סוג העור, כמות השומנים שירדה ועוד.
תרגילים פשוטים שאפשר לעשות בכל מקום לטובת שרירי הזרוע ופלג הגוף העליון הם שכיבות הסמיכה, או שכיבה על האמות. תרגילים לירכיים הם מכרעים, אבל אתה יכול גם לעלות במדרגות בתור אימון כוח לרגליים: לעלות כל שתי מדרגות, לאט, עקב מתחיל את הצעד (ולא האצבעות), כל כף הרגל על המדרגה. אני מניחה שלא עשית פעילות גוםנית במקביל לירידה במשקל? עם הזמן כדאי כן להוסיף עבודה עם משקלים, זה לא חייב להיות בחד"כ - אפשר לקנות משקולות חופשיות ולתרגל בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)