ריצה חיטוב ומכשיר כושר בייתי ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריצה חיטוב ומכשיר כושר בייתי ...
    נטע
    30/03/2009

שלום רב,
    אני בתהליך של ירידה משקל והתחלתי לרוץ ארבע פעמים בשבוע בתוכנית מבוקרת.
    בנוסף אני רוצה להוסיף תרגילי כוח/חיטוב לביצוע בבית.

האם יש מכשירי כושר בייתים קטנים ממולצים? אני הלכתי קצת לאיבוד מול:גומיות, כדור, מין גומיות חתירה. ועוד....

בעיקר לאיזור הבטן, ירכיים וזורועות.

מודה מראש!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי נטע

ענת פלדמן
    30/03/2009

ברכות על דרך החיים שלך :) תרגילים פשוטים כמו שכיבות סמיכה ומכרעים יכולים לעשות את העבודה בלי צורך בעזרים כלשהם. גם לשרירי הבטן יש מגוון תרגילים מלבד כפיפות הבטן הקלאסיות (שגם הן מצויינות). כך את עובדת מול התנגדות הגוף (בדיוק כמו מול התנגדות גומיה כדור ועוד, ולעיתים ברמה גבוהה יותר). המגוון הוא עצום, באתר שלי יש דוגמאות והסברים, את יכולה להתרשם ולהתחיל שם. אנחנו כאן להמשך שאלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת תודה ...ויש לי עוד שאלה

נטע
    30/03/2009

קראתי בעיון את האתר הנהדר שלך ומצאתי שאת ממליצה על מכשירי התנגדות מעל גיל 40, וכיוון שחגגתי לא מזמן 41, אני מניחה שזה רלוונטי עבורי...
    אז לא נותר לי אלא לבקש שוב על המלצה על מכשיר כושר ביתי

ושוב תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יקירתי

ענת פלדמן
    30/03/2009

אז מזל טוב :)) וזה נכון שאחרי גיל 40 עולה הצורך במתן דגש על אימון אנאירובי וודאי לטובת ירידה במשקל וליתרונות נוספים. אבל הכוונה היא לא בהכרח למכשיר מסויים. הגוף שלך למשל הוא "מכשיר" מעולה שבתרגילים מסויימים יוצרת התנגדות על השרירים. בפוש אפ, או שכיבה על האמות או תרגילים לבטן או לירכיים או לגב. אפשר, אפשר לקנות מכשיר. לי בסטודיו יש למשל את ה"טוטל ג'ים" שהוא מצויין. באמת מומלץ.
    אבל אין צורך לעניות דעתי להיכנס להוצאות מיותרות. אם את מאמצת ארסנל בסיסי של תרגילים ומבצעת אותם שלוש פעמים בשבוע במשך חצי שעה - את משלימה מצויין את הפן האנאירובי שבפעילות הגופנית שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון עם הג'ימסטיק

שי אלנקרי
    31/03/2009

היי נטע,
    אני ראיתי שמאסת בכל הגומיות ושאר אביזרי אימון נילווים אבל אני חייב לציין בפנייך ולהמליץ על מכשיר שנקרא ג'ימסטיק, זהו מקל וגומייה (לא נשמע מגרה במיוחד...) אבל זהו מכשיר נפלא שאיתו מרבית המדריכים שלי עובדים באימונים אישיים בבית הלקוח והוא בעל מגוון רחב של אפשרויות אימון. תוכלי לחפש בגוגל את המכשיר ולקרוא קצת עליו באתר שלהם...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו