ל-קרניטין\מולטיויטמין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ל-קרניטין\מולטיויטמין
    אנונימי
    09/08/2007

אני כבר שבועים ל-קרניטין(רכיבים: ל-קרניטין522מ"ג חומצא אלפא ליפואית70מ"ג קפאין 50מ"ג וקו אנזים Q 10 ) עם האימון של האופנים יש לי שתי שאלות אחת האם יש תופעות לוואי ואם זה בסדר שאחרי האימון משהו כמו שעה וחצי של אימון בכל הכוח אין תחושה של רעב.

ולגבי מולטיויטמין חוץ מהאימון אני גם בדיאטה האם מומלץ לקחת מולטיויטמין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ל-קרניטין\מולטיויטמין

הוספת תגובה

• יש תגובה כל שהיא?????

אנונימי
    09/08/2007

???????.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יקיר

גיל גרנות
    10/08/2007

כמה דברים, בנקודות;

א. אין תופעות לוואי שממש צריך לשים לב אליהן עם הרכיבים ובמינונים שציינת. אין לך מה לדאוג.

ב. אימון בהחלט יכול לדכא תחושת רעב, או לעשות בדיוק ההפך. זה תלוי בכל מיני משתנים תזונתיים כמו; מה אתה אוכל, או; מה אתה שורף בעיקר במהלך האימון (לחומצות שומן חופשיות בכמות גבוהה בדם יש נטייה לאפקט המדובר).

ג. בדיאטה לרוב זה יהיה מאוד הגיוני לתסף במולטי ויטמין, אך הדבר הכי טוב יהיה לבדוק לעומק את המצב בעזרת תזונאי שינתח את התזונה שלך. ככה שזו המלצה כללית שכזו, על קצה המזלג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו