מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משהמשה01/04/2009
הי ענת מה שלומך
1.ענת את יודעת אני מבצע כל בוקר דקה ריצה במקום, 30 שכיבות שמיכה ו 20 כפיפות בטן. בנוסף אני עושה צעידות של שעה כל פעם 4 פעמים בשבוע. ענת האם אני מעמיס עלי יותר מידי או שזה בסדר מה שאני עושה?
2. ענת קראתי באיזה מקום שמי שלא רגיל לשחק כדורגל באופן קבוע או לא רגיל למעמצים שדורש משחק כדורגל זה יכול להיות מסוכן מבחינת הלב. האם זה נכון?
ענת תודה רבה
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה הי
ענת פלדמן01/04/20091. כן כן, אני יודעת :) הקשב לגוף שלך. אם אתה מרגיש שכואב, לא נוח או לא מתחשק אז כדאי להוריד את העומס, לדלל את האימונים. לכאורה זה בסדר גמור, אתה עושה זאת כבר זמן מה אז הגוף רגיל, ובכל זאת להיות עם יד על הדופק, אתה יודע אם זה טו מאצ' או לא.
2. מי שלא מורגל במאמצים ומיד מתחיל לפעול בשיא העצימות מסתכן בפציעות. לגבי הלב: אם אין היסטוריה משפחתית וודאי אם זה בגיל צעיר אז דווקא הפגיעה לא בהכרח שם. יותר בכוון של עומס על מפרקים רצועות וגידים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה
משה01/04/2009ענת האם הפעילות הגופנית שאני עושה היא מועטה יחסית ,האם היא מועילה בכלל , האם כדי לי להעלות את עוצמת התרגילים השונים?
שוב תודה משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה
משה01/04/2009ענת עוד משהו ששכחתי לשאול אותך .
ענת תראי אולי זה לא שאלה במקום או שאת לא מתעסקת עם נושא זה אבל רציתי להתיעץ איתך:
את יודעת אני בשנות ה30 לחיי. יש לי תואר BA כללי התחום של כלכלה ומנהל עסקים.סיימתי את התואר בשנת 2005 ומאז אני מחפש עבודה אומנם פו ושם אני עבדתי חצי שנה בבנק ואחרי כמה חודשים עוד חודש בבנק אבל אין לי עבודה קבועה. אחשב אני נמצא בתקופה בה אני מתלבט מה לעשות עם עצמי האם לבחור תחום לימודים אחר כמו מחשבים או אלקטרוניקה או ללכת ללמוד הנהלת חשבונות, הענין הוא שאני לא יודע מה לבחור וקשה לי לקבל החלטה בנושא. ענת מה את אומרת מה היית מציאה לי לעשות? כי חוסר הקידום מבחינה מקצועית עוצר את ההתקדמות שלך בחיים. ענת כיצד אני יכול לקבל את ההחלטות הנכונות ולהתקדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה, זה כן התחום שלי... :)
ענת פלדמן01/04/2009זו שאלה שאני מאד מתעסקת איתה בתור מאמנת אישית, אני מאמינה בקשר ההדוק בין גוף ונפש, כוח ומוח, כוח ורוח... גם בקשר בין הספורט שאתה עושה, בריאותך הפיזית והנפשית. כי כוון ומקצוע בחיים, השאלה של "פני לאן?" משפיעה מאד על הבריאות המנטלית. (והפיזית)
לגבי השאלה האם הכושר אפקטיבי. מאז שהתחלת: האם אתה רואה שינוי ? האם אתה מרגיש שיפור בכושר? יכול להיות באמת שהגיע הזמן לגוון. כוון עכשיו יותר לפעילות אירובית רציפה, פחות ריצה במקום, יותר ריצה למרחק ולאורך זמן. גוון בפעילות הכוח שלך. יש באתר שלי כמה דוגמאות לעוד ועוד תרגילים, אתה יכול לבחור משהו שמתאים ומשם נמשיך.
לגבי קריירה: את ההחלטות הנכונות או יותר נכון התשובות לסימני השאלה - נמצאות בך. תת המודע שלך יודע לאן להוביל אותך, ומה שקורה עכשיו אתה בעצם בחוסר סנכרון בין תת המודע למודע, עם סוג של מחסום והמשך דרך לא ברור. אני ממליצה על אימון אישי, טיפול מאיר ומכוון שיעזור לך למצוא את האמת שנמצאת שם בפנים, שיעזור לך להתחבר ליכולות ולכוח בתת ההכרה. אתה בסוג של "משבר" מבחינה מקצועית, (משבר משמעותו בסינית סכנה והזדמנות) - מטפל טוב יעזור לך להתחבר לצד של ההזדמנות ולא להישאב לצד הסכנה שבמשבר. אני בעד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת תודה על הכל, משה
משה01/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה :)
ענת פלדמן01/04/2009בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)