מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משהמשה02/04/2009
הי ענת
1.ענת על איזה חטיפי אנרגיה את ממליצה? האם יש לך שם של חברות ספציפיות? ענת האם הסוכר שנמצא בחטיפים האלה לא מזיק?
תודה רבה
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי משה
ענת פלדמן02/04/2009חטיפי האנרגיה אכן תעשייתיים ולא "אנרגטיים" במיוחד אבל הם פיתרון כחטיף לנשיאה, נשנוש נוח ובריא יחסית למטוגנים וממתקים. לגבי מה עדיף זה אם כן עניין של טעם. אני בוחרת את אילו עם כמה שפחות קלוריות, אבל שוב, זה תלוי מה טעים לך. זה לא שהסוכר מזיק כמו שעדיף לאכול באמת משהו שיותר קרוב לטבע לא עבר תהליכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה
משה02/04/2009ענת בוקר טוב
1. ענת האם יש לך שמות של חטיפי אנרגיה שאת ממליצה עליהם?
2. ענת יש דעה שאומרת שעדיף לא לעשות אימונים שמבודדים שרירים במכונות כושר למשל, עדיף יותר לעשות אימונים רק על ידי משקל גוף שלא מבודדים שרירים. ענת מה את אומרת על קביעה זו?
3. קראתי הסבר על תרגילי 5bx שבפיסקה שלו רשום:(תרגילים של חיל האויר הקנדי)
performing research in Illinois, Orban had noticed that, when testing oxygen intake, long periods of exercise did not necessarily lead to significant improvement. This led him to the conclusion that the intensity of exercise was more important to improving fitness than the amount of time spent on it
ענת מה דעתך על משפט זה, האם הוא נכון?
תודה רבה
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ענת פלדמן02/04/20091. החטיפים של תלמה הם סבבה, אנרג'י. נייצ'ר ואלי, שוב ממי, עניין של טעם.
2. לגבי השאלה השנייה שלך אני קצת מתפתלת בכסא. אני מאד אוהבת תנועות דינאמיות ולא מקובעות. חיזוק באמצעות יוגה, פילאטיס, תרגילים מול התנגדות הגוף בזויות שונות. זו אני. אבל צריך לדעת לעבוד נכון ומדוייק. לחדר כושר יתרונות משלו, והם רבים. אני פחות אוהבת על עצמי עבודה בחדר כושר. אני הרי באה משחייה וריקוד, אז זה די מובן. אפרופו בידוד שרירים: אני בעד עבודה על כמה קבוצות שריר ביחד (שכבות סמיכה כתרגיל לדוגמא) ואכן חלק מהמכשירים מבודדים, אבל כמובן שאין בזה נזק.
3. הבאת לי רק חלק ממה שנאמר שם (אשמח לקבל את הלינק לאתר כולו) אבל מה שהוא אומר שם זה לא חידוש. שעל מנת לשפר את הכושר האירובי שלנו - מה שחשבו פעם שמשך האימון הוא חשוב, היום יודעים שהעצימות קובעת. תכל'ס זה נכון, תלוי בנסיבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה
משה02/04/2009ענת
אם את כותבת 5bx ב google את תראי הסבר על זה באתר Wikipedia ושם יש את הקטע באנגלית עליו שאלתי אותך.
ענת האם את שמעת על התרגילים 5bx האם לדעתך הם מועילים?
תודה רבה
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
ענת פלדמן02/04/2009שמעתי על זה בהקשר של אחד ממכשירי הפוש אפ הפופולרים, אם אני לא טועה. יופי של תכנית בסה"כ. נחמד. אם זה במסגרת כוללת של תזונה נכונה, שינה מספקת, אתה עושה את זה בצורה מבוקרת ואחרי כמה שבוועת מחליף תכנית - אז בטח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה
משה02/04/2009הי ענת
1. מה שאני מבין בכך שהעצימות של האימון קובעת יותר ממשך האימון לשיפור הכושר הגופני הוא למשל ריצה של חצי שעה טובה יותר טובה מהליכה של שעה וחצי. האם אני מבין את זה נכון? האם יש לך דוגמא טובה יותר לנושא זה?
2. האם אימוני כוח גם משפרים את הכושר הגופני והסיבולת.
תודה רבה
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מבין נכון, רק אחדד
ענת פלדמן02/04/20091. הקטע דיבר על שיפור הכושר האירובי, סבולת נשימה, לב-ריאה, שיפור ניכר יותר במע' זו ככל שעולה העצימות (חשוב על זה: אתה מתנשף יותר).
2.אימוני כוח משפרים את הכושר הגופני בפן האנאירובי: כוח. שימור ופיתוח מסת שריר, הגנה על השלד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה5BX
שי אלנקרי03/04/2009זוהי שיטת אימון של חיל האוויר הקנדי שפותחה בשנות ה-50. זוהי שיטת האימון של רוב מתאמני הכושר בים...המבוססת על עבודת משקל הגוף ע"י 5 תרגילים 1.מתיחות 2.כפיפות בטן 3.פשיטת גו 4.פושאפ 5. ריצה במקום או הליכה
זוהי תכנית אימון בסיסית וכללית..נחמדה אך מאוד עתיקה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)