עלייה במסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה במסה
    זאק
    02/04/2009

היי

רציתי לדעת יש איזה דרך לעלות במסה יותר מהר?

יש לי תפריט תזונה +אבקה לעלייה במסה

אבל רציתי לעלות יותר מהר במסה כי זה די מבאס שאתה רזה וצריך לבנות שרירים ואתה
    לא יכול כי אתה רזה אתה צריך לעלות במסה בשביל לראות תוצאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה במסה

הוספת תגובה

• סבלנות

ענת פלדמן
    03/04/2009

האם התפריט + אבקה ניתנו לך על ידי תזונאית? בשילוב עם תרגילי כוח והרבה סבלנות תראה תוצאות. בהצלחה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ן ניתן לי תפריט על ידי צוות תזונאים

זאק
    03/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיצור דרך לעלייה במסה

שי אלנקרי
    03/04/2009

שלום זאק,
    קיצורי דרך לא קיימים בתחום פיתוח הגוף למעט שימוש בחומרים אסורים המזיקים יותר מאשר מועילים. כדאי שתלך לייעוץ אצל דיאטנית ספורט ותבקש ממנה תפריט עלייה במשקל המותאם אישית לנתונייך. אני מאמין שעם תפריט נכון, שינה, תוכנית אימון טובה, מנוחה בין האימונים ותוסף המזון שאותו אתה צורך, אתה תוכל לראות תוצאות וזה בטוח. כמה זמן? זה תלוי בגנטיקה. תהיה סבלני...הסבלנות משתלמת.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו