מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מממ שאלהבני04/04/2009
היי זה אני כתבתי פה לפני חודש על הפריקת כתף שלחי ואיך שזה משפיע לי על האימונים
כיום אניבתחילת הפיזיוטרפיה ואני כבר ללא חבישה ואני רואה ירידה של נפח (רק אני רואה הסביבה אומרת שה אצלי בראש) בשרירים ביד הפצועה לעומת היד הבריאה וכן בחזה של הכתף השמלית לעומת היד השנייה
השאלה שלי היא כשאחזור לאימונים ואתאמן כמו שצריך החזה יתאזן לי אוטומטית או שעל חזה אחד צריך לעבוד יותר?(מה שלא ברור לי כי איך עובדים על חזה בנפרד זה לעולם לא יהיה סימטרי?
מקווה שהבנתם תשאלה בכל מקרה שבוע טוב שיהיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי בני
ענת פלדמן05/04/2009בהצלחה בתהליך וכל הכבוד על הרוח האופטימית ובעיקר הרגועה שעולה מההודעה שלך (בפעמים הקודמות נשמעת הרבה יותר לחוץ...) אנשים שהרגל שלהם מגובסת כמה שבועות טובים ואז מורידים להם את הגבס - הרגל רזה הרבה יותר מהרגל השניה. עם הזמן זה מתאזן. הם לא עושים תרגילים רק לרגל אחת. הגיוני שתראה ירידה בנפח באזור שהוא מנוטרל לגמרי. וזה בסדר. כשתוכל לחזור לפעילות - רוב העבודה שתבצע תהיה בילטרלית (כי אי אפשר לעבוד על "חצי" חזה כמו שאתה אומר) חלק מהתרגילים יתמקדו בצד החלש יותר, ועם הזמן הדברים יתאזנו. אתה תעשה שכיבות סמיכה, הצד החלש יותר מהם מאד ישיג את הפער והכל יתאזן. זה לא ישאר"עקום". קח קודם כל את הזמן להחלים. בהצלחה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)