מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה במשקלאיציק05/04/2009
בטעות שירשרתי את ההודעה למקום לא נכון
סיכום ביינים
בוקר טוב - לאחר בערך 3 חודשי אימון שכוללים שחייה + משקולות ותזונה נכונה בלי שטויות בכלל
ירדתי בערך 3.5 קילו מ 74.5 ל 71 הקטע שאני רואה שהתחטבתי בגוף וגם ההקיף ( פתאום מכנסיים נפלות לי ומכנסיים ישנות שלא עלו עליי עכשיו כן עולים עליי
אבל ..... אני לא כל כך מעוניין לרדת יותר במשקל ויותר מעוניין או להשאר באותו משקל או לעלות מסה (בן 35 גובה 1.70 )
לפי מה שהבנתי מההודעת שלך פה בפורום אני לא אמור לרדת במשקל אז מה אני לא עושה נכון - אולי אני צריך לאכול יותר למרות שאני לא רעב ומתי שאני רעב אז אני כן אוכל
המטרה היא להוריד את הבטן (אני לא מרגיש שהבטן נכנסת פנימה - איזה מעצבן זה :(
אני יודע שקודם כל צריך חיטוב לפני מסה - אבל האם זאת אומרת ירידה גם במשקל ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי איציק
ענת פלדמן05/04/2009אני פה בשלט רחוק אז זה קצת קשה. למשל אני לא יודעת מהם אחוזי השומן שלך. זה נתון חשוב שכדאי לקחת אותו בחשבון במיוחד לצורך עלייה במסה. כן יש מקום לצריכה אנרגטית גדולה יותר. אתה מתאר מקרה קלאסי של שייק חלבון. במקום שזו התזונה הרגילה לא מספיקה: אתה כנראה מוציא הרבה יותר קלוריות ממה שאתה אוכל. אנא קבל יעוץ פנים מול פנים מתזונאי-ספורט שישב איתך בדיוק על התזונה היומית שלך לצורך שמירה על המשקל ועלייה במסת השריר, וימליץ על כמות נכונה עבורך של אבקת חלבון.
האם מדדת היקפים בבטן? לפעמים התחושה מטעה ובהחלט יכול להיות שירדה הבטן מלפני שלושה חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)