ירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל
    איציק
    05/04/2009

בטעות שירשרתי את ההודעה למקום לא נכון

סיכום ביינים
    בוקר טוב - לאחר בערך 3 חודשי אימון שכוללים שחייה + משקולות ותזונה נכונה בלי שטויות בכלל
    ירדתי בערך 3.5 קילו מ 74.5 ל 71 הקטע שאני רואה שהתחטבתי בגוף וגם ההקיף ( פתאום מכנסיים נפלות לי ומכנסיים ישנות שלא עלו עליי עכשיו כן עולים עליי
    אבל ..... אני לא כל כך מעוניין לרדת יותר במשקל ויותר מעוניין או להשאר באותו משקל או לעלות מסה (בן 35 גובה 1.70 )
    לפי מה שהבנתי מההודעת שלך פה בפורום אני לא אמור לרדת במשקל אז מה אני לא עושה נכון - אולי אני צריך לאכול יותר למרות שאני לא רעב ומתי שאני רעב אז אני כן אוכל
    המטרה היא להוריד את הבטן (אני לא מרגיש שהבטן נכנסת פנימה - איזה מעצבן זה :(

אני יודע שקודם כל צריך חיטוב לפני מסה - אבל האם זאת אומרת ירידה גם במשקל ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל

הוספת תגובה

• הי איציק

ענת פלדמן
    05/04/2009

אני פה בשלט רחוק אז זה קצת קשה. למשל אני לא יודעת מהם אחוזי השומן שלך. זה נתון חשוב שכדאי לקחת אותו בחשבון במיוחד לצורך עלייה במסה. כן יש מקום לצריכה אנרגטית גדולה יותר. אתה מתאר מקרה קלאסי של שייק חלבון. במקום שזו התזונה הרגילה לא מספיקה: אתה כנראה מוציא הרבה יותר קלוריות ממה שאתה אוכל. אנא קבל יעוץ פנים מול פנים מתזונאי-ספורט שישב איתך בדיוק על התזונה היומית שלך לצורך שמירה על המשקל ועלייה במסת השריר, וימליץ על כמות נכונה עבורך של אבקת חלבון.
    האם מדדת היקפים בבטן? לפעמים התחושה מטעה ובהחלט יכול להיות שירדה הבטן מלפני שלושה חודשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו