אימון בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון בטן
    יוני
    08/04/2009

שלום ענת המון זמן לא כתבתי וכל האימונים הולכים מצוין
    קראתי כתבה על שרירי בטן באתר שהרמת שרירי רגליים בזמן שכיבה לא עובדת על בטן אפילו שאני עושה את התרגיל הזה ועדיין הריבועים שלי מפותחים. בכל מיקרה אני מבצע כפיפות בטן ופלאנק כמו שהיה כתוב בכתבה.
    השאלה שלי היא איך אפשר לעבוד על הריבועים התחתונים בבטן?

תודה מראש וחג שמח.
    יוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון בטן

הוספת תגובה

• הי יוני

ענת פלדמן
    08/04/2009

קשה לי להגיב כי אני לא יודעת באיזו כתבה קראת ומה בדיוק. אם יש לך לינק שלה אתה יכול לשלוח לי במייל. זה נכון שהרמות רגליים שבמקביל עובדות על הירכיים וליתר דיוק על שריר המותן כסל, מקצרות אותו ואין בכך צורך של ממש. אבל גם הבטן עובדת בתרגיל. יש טובים יותר, מסכימה. האם לזה התכונת?
    בעיקרון כל התרגילים לבטן עובדים על שרירי הבטן, זה נכון שיש כמה ששמים דגש על החלק התחתון יותר, וכאלו עם דגש על החלק העליון.
    אני שמחה שהאימונים הולכים מצוין, זה הרי מה שחשוב, ואם זה עובד - אז למה לשנות.
    אתה מכיר את שתי הכתבות שלי מBEOK על שרירי הבטן ? (לבנים ולבנות) אחד התרגילים הטובים לחלק התחתון: מישיבה, כפות רגליים על הרצפה, ברכיים כפופות ומטים את הגב לאחור בניעות קלות בטווח התנועה של הפעילות האופטימלית של שרירי הבטן. אפשר להוסיף אחיזה של משקולת על החזה. אפשרות נוספת חזקה היא משכיבה על הגב תנועה של "אופניים" או "מיספרת". יש כאלו שזה פחות מתאים להם כי אם הבטן חלשה אז יש מתח בגב התחתון. (אפשר לנטרל: לשים כרית. בכל מקרה אם יש רגישות אז לנוח ולהחליף תרגיל).
    מתיחות טובות לבטן, לירכיים ולגב חשובות בכל מקרה.
    טוב לשמוע ממך, כל הכבוד על ההתמדה וההצלחות. חג שמח:))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "בטן תחתונה"

שי אלנקרי
    09/04/2009

היי יוני,
    לגבי שרירי הבטן התחתונה, זוהי הצטברות של שומן באזור זה ואין הדבר אומר שככל שתעבוד עליו יותר כך תוכל להיפטר ממנו מהר יותר. כמובן שכל זה שילוב של תזונה מאוזנת ונכונה ועבודה על שרירי הבטן. גנטיקה זה שם המשחק. אני נתקל בעשרות מתאמנים מידי יום עם כל מבני הגוף השונים והמשונים. קח 2 אנשים עם אותו אחוז שומן בגוף, עם אותה תוכנית אימון ועם אותו הוותק בתכנית האימון,אתה תראה אצל אחד קוביות מדהימות ומשורטטות ואצל השני בקושי רואים איזה 2 קוביות עליונות. מה לעשות, לכל אחד יש מבנה גוף אחר. מבחינת ניתוח תנועתי, "הבטן התחתונה" עובדת גם כאשר אתה מבצע כפיפות בטן קלאסיות (רגילות בשכיבה עם ידיים מאחורי העורף), כדאי שתגוון בתרגילי הבטן ותתחיל להבין שבכל תרגיל בטן אתה מפעיל את ארבעת השרירים יחדיו, יש אזורים שתרגיש יותר ויש אזורים שתרגיש פחות, אבל עדיין ישנה עבודה. הגנטיקה היא שמשחקת תפקיד במכרים מסויימים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו