מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי ענת! :):)מיכל08/04/2009
קודם כל חג שמח כשר הרבה שמחה ורק בריאות!!!!!
אני באמת מודה לך על כל העזרה שלך לי ולכל שאר האנשים פה בפורום.
עכשיו השאלה שלי ככה:
את נותנת גם יעוצים בטלפון? כי תראי, אני רוצה לדבר איתך שתכווני אותי כי אני אבודה קצת...
התחלתי לפשל קצת עם המתוקים בגלל החגים וכל זה, וגם הפסקתי לעשות ספורט כי זה פשוט נמאס עליי... חשבתי לדבר איתך כי לבוא לייך לפגישה זה רחוק לי, אז האם את עושה שיחות או משהו כזה דרך הטלפון?
תודה לך ושוב חג שמח! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יקירה וחג שמח :))
ענת פלדמן08/04/2009התשובה היא כן. אני עושה אימונים אישיים בטלפון, בשילוב עם שיטות הטיפול שלי. השיחה היא שעה בשבוע וכל שאר הזמן עצות והכוונות במייל ובטלפון. זה עובד, לראייה אני מטפלת בשניים מקליפורניה :)).
אני בחיפה אצל ההורים (אז אנחנו קרובות עכשיו. חח) אבל מחר אני בחזרה בתל מונד. חג נפלא ותודה :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף :)
מיכל09/04/2009לחשוב שהיית ממש ממש קרובה אליי חחח
אז אני רציתי וחשבתי על זה שאולי לדבר איתך בטלפון, כי קראתי אצלך את המכתבים באתר שלך וראיתי שזה ממש עוזר השיחות איתך אז אולי זה יעזור גם לי :)
כמה עולה שיחת טלפון איתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מותק
ענת פלדמן09/04/2009הנה חזרתי :))
את בת 17, נכון? טיפולים לצעירים עולים פחות. את יכולה לכתוב לי מייל או להרים טלפון (עדיף) כשנוח לך ונדבר על הפרטים ועל התהליך. תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי :)
מיכל09/04/2009כן אני בת 17. אז בשבוע הבא אני ארים לך טלפון, יום ראשון או שני ככה.
הטלפון שלך זה מה שמופיע פה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון. תודה :))
ענת פלדמן09/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך! :)
מיכל09/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)