מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לספת משקולותאיל ליזרוביץ09/04/2009
אני לא יודע אם זה זה המקום לשאול את זה, אבל אני אשאל ואראה מה יקרה...
אני רוצה להתאמן באימון משקולות בבית, וכבר יש לי משקולות, אבל הדרך שבה אני מאלתר ספת משקולות היא קצת עקומה (אני משתמש בכיסא לפסנתר עם הארכה של המיטה :))
האם את יודעת איזה ספה כדאי לקנות שאפשר להשתמש בה גם לגב (הרמה מכיוון הרצפה) וגם לחזה (דחיקה) ושהיא יחסית זולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספת משקולות
שי אלנקרי09/04/2009לא הייתי ממליץ לך להתאמן בצורה מאולתרת, בגלל סכנת פציעה, החלקה ומנח גוף לא תקין.
2 אופציות לפנייך:
1.לקנות ספה מתכווננת שתוכל למצוא באינטרנט במחיר של בין 200-300 ש"ח, אין לי המלצה ספציפית, אבל אין ספק שלצרכים שלך זה יעשה את העבודה.
2.לקנות כדור פיטבול (כדור גדול) ניתן לבצע עליו את כל התרגילים שאתה רוצה בעזרת משקולות או רק עם משקל גוף, בנוסף, לכדור יש מספר יתרונות נוספים כמו למשל: מסייע בחיזוק שרירי הליבה, משפר את השיווי משקל, משפר יציבה,מאתגר ופחות משעמם.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם שי :) ועוד:
ענת פלדמן09/04/2009אפשר גם למנוע כלל הוצאה כלכלית נוספת. יש מגוון תרגילים מכובד שאתה יכול לאמץ לעצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרכשתי ברשת מגה ספורט ב-300
אמיר11/04/2009רכשתי בשבוע שעבר ספת כושר של spin ברשת מגה ספורט.
לספה מספר מצבי ישיבה ושכיבה. כולל אפשרות להטיית המושב. כולל אחיזת רגליים והתאמה לתרגילי בטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספה
שי אלנקרי13/04/2009מעולה, למתאמן הביתי אני לא חושב שיש צורך במשהו יותר משוכלל מזה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)