שאלה בקשר לספת משקולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לספת משקולות
    איל ליזרוביץ
    09/04/2009

אני לא יודע אם זה זה המקום לשאול את זה, אבל אני אשאל ואראה מה יקרה...
    אני רוצה להתאמן באימון משקולות בבית, וכבר יש לי משקולות, אבל הדרך שבה אני מאלתר ספת משקולות היא קצת עקומה (אני משתמש בכיסא לפסנתר עם הארכה של המיטה :))
    האם את יודעת איזה ספה כדאי לקנות שאפשר להשתמש בה גם לגב (הרמה מכיוון הרצפה) וגם לחזה (דחיקה) ושהיא יחסית זולה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לספת משקולות

הוספת תגובה

• ספת משקולות

שי אלנקרי
    09/04/2009

לא הייתי ממליץ לך להתאמן בצורה מאולתרת, בגלל סכנת פציעה, החלקה ומנח גוף לא תקין.
    2 אופציות לפנייך:
    1.לקנות ספה מתכווננת שתוכל למצוא באינטרנט במחיר של בין 200-300 ש"ח, אין לי המלצה ספציפית, אבל אין ספק שלצרכים שלך זה יעשה את העבודה.
    2.לקנות כדור פיטבול (כדור גדול) ניתן לבצע עליו את כל התרגילים שאתה רוצה בעזרת משקולות או רק עם משקל גוף, בנוסף, לכדור יש מספר יתרונות נוספים כמו למשל: מסייע בחיזוק שרירי הליבה, משפר את השיווי משקל, משפר יציבה,מאתגר ופחות משעמם.
    שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם שי :) ועוד:

ענת פלדמן
    09/04/2009

אפשר גם למנוע כלל הוצאה כלכלית נוספת. יש מגוון תרגילים מכובד שאתה יכול לאמץ לעצמך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רכשתי ברשת מגה ספורט ב-300

אמיר
    11/04/2009

רכשתי בשבוע שעבר ספת כושר של spin ברשת מגה ספורט.
    לספה מספר מצבי ישיבה ושכיבה. כולל אפשרות להטיית המושב. כולל אחיזת רגליים והתאמה לתרגילי בטן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ספה

שי אלנקרי
    13/04/2009

מעולה, למתאמן הביתי אני לא חושב שיש צורך במשהו יותר משוכלל מזה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו