מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינועם09/04/2009
שי
עקרונית אפשר להתאמן ככה?
A- רגליים חזה כתפיים
B- גב ידיים
אני שואל בגלל שזו התוכנית היחידה שאני רואה תוצאות(לא יודע למה זה, אולי בגלל שהידיים ביחד באימון, זה ככה ניראה לי...)
האם אפשר להתאמן ככה?
יש בעיה קטנה בתוכנית הזאת ש כל אימון אז היד אחורית מקבלת אימון, האם זה לא כל כך נורא?
מה אתה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוכנית אימון
שי אלנקרי09/04/2009שלום נימרוד
בתכנית AB אין שום מניעה לעבוד בצורה שבא אתה מתאמן, בטח כאשר אתה רואה תוצאות
שבשביל זה אני מניח שאתה מתאמן, לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
נועם09/04/2009אבל יש בעיה שכל אימון מקבל עבודה על היד האחורית
ברגליים חזה כתפיים- יש עובדה על היד האחורית בגלל החזה.
וגם בגב ידיים יש עבודה על היד אחורית מן הסתם...
אז 4 פעמיים בשבוע היד אחורית מקבלת אימון...
האם זה בסדר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי
נועם12/04/2009עקרונית אפשר להתאמן ככה?
A- רגליים חזה כתפיים
B- גב ידיים
אני שואל בגלל שזו התוכנית היחידה שאני רואה תוצאות(לא יודע למה זה, אולי בגלל שהידיים ביחד באימון, זה ככה ניראה לי...)
האם אפשר להתאמן ככה?
יש בעיה קטנה בתוכנית הזאת ש כל אימון אז היד אחורית מקבלת אימון, האם זה לא כל כך נורא?
מה אתה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרות תוכנית אימונים
שי אלנקרי13/04/2009שלום נמרוד,
האפשרות הראשונה היא להחליף תוכנית אימונים ל-
A-גב,יד קדמית,רגליים
B-חזה, יד אחורית,כתפיים
האפשרות השנייה היא פשוט לנוח בין אימון אחד למשנהו
לדוגמא:
יום ראשוןA, יום שלישי B, יום חמישי A, יום שבת A
ובשבוע לאחר מכן יצא לך להתאמן בימי שני, רביעי ושישי
שבוע אחד 4 אימונים ושבוע שני 3 אימונים. אם לא תאהב את האפשרות הזו, כדאי שתאמץ את האפשרות הראשונה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)