מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עדיף ?נופר09/04/2009
לרוץ 6 פעמים בשבוע 20 דקות בעצימות גבוהה מאוד.
או חצי שעה 4 פעמים בשבוע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי היכרותי אותך
ענת פלדמן09/04/20094 פעמים בשבוע זה מעולה. את נמנעת מעומס יתר ושומרת על איזון. כל יום זה יכול מצד אחד להמאס ומצד שני ליצור עומס. איתך זה מרגיש לי נכון לומר 4.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי ..
נופר09/04/2009אני יגיד לך למה
כי בזמן האחרון. ואני לא יודעת למה
אין לי את הכוחות האלה .. להיות על ההליכון בריצה של 40 דקות ( זה מה שההיתי עושה ) פתאום אין לי סבלנות לזה כל כך
זה אחרי שנה בערך שאני מתמידה לפעמים על ההליכון לפעמים בחוץ
אבל גם המסלולים בחוץ מתחילים להעמיס עלי
אז חשבתי ש20 דקות יעברו לי די מהר על ההליכון. ואני יעשה את זה בעצימות מאוד גבווה
אני בדרך כלל גם ריצה על שיפוע ( בחוץ ) שיש עליה .
ואם זה עשרים דקות אין לי בעיה בכיף לעשות כל יום. זה לא רציני
השאלה מבחינת אפקטיביות זה כמו חצי שעה 4 פעמים בשבוע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגיד לך יותר מזה
ענת פלדמן09/04/2009את יכולה לעשות 20 דק' בעצימות גבוהה 4 פעמים בשבוע. זה מספיק, זה שפוי, ולא ימאס לך מזה. 6פעמים בשבוע זה טו מאצ'. נסי שבוע אחד, ותאמרי מה דעתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
נופר09/04/2009פעם ההיתי עושה 40 דקות 4 פעמים בשבוע
זה לא יהיה פתאום קצת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקחי את השבוע הקרוב לנסות
ענת פלדמן10/04/2009זה רק שבוע, ואז תוכלי לראות אם זה מעט מידי או ממש מספיק. ספרי לי:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ענתושששש
נופר10/04/2009האמת.. שאין מה לנסות
אני הולכת על זה (: זה יתאים לי. 4 פעמים בשבוע 20 דקות כל פעם שהם באמת במאמץ מאוד גבווה לא ריצה קלילה..
ככה זה גם לא יהיה מתיש וגם לא יהיה " בכוח "
אני אספר לך (:::::* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפלא :) מחכה לשמוע
ענת פלדמן10/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה6 או 4
עופר קיס12/04/2009מסכים עם ענת
יום כן יום לא עצימות גבוהה, הפוגות?
עוד פעמיים בינוני- קל יותר ארוך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה ארוך יותר?
נופר12/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
נופר12/04/2009וגם אם כן יש לי את הכוח ל20 דקות כל יום ?....
אני פשוט לא יודעת עם 20 דקות 4 פעמים בשבוע יעשה את שלו
ואני לא יודעת למצוא את האיזון המתאים מבחינת זמן וימים.
בהתחשב לכך שכבר אין לי סבלנות להיות על ההליכון או בחוץ לרוץ כל כך הרבה זמן.לא יודעת מה קרה פתאום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה טבעי
ענת פלדמן12/04/2009שנמאס, זה לגיטימי לשנות כוון וזה אפילו נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)