שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    נטלי
    09/04/2009

שלום שמי נטלי, אני בת 16 ביולי שוקלת 51.5 גובה 1.60
    יש לי בעיה שהבטן שלי מרוכזת בשומן אני מאוד רוצה לחטב ולעצב את הבטן שלי לעליית הביטחון העצמי שלי וגם כי לא נוח לי הדבר לדוג' בבגד ים או בגדים צמודים
    האם כפיפות בטן יפתרו את הבעיה? או שצריך לשלב עוד משהו ?
    אם כן כמה כפיפות והאם ניתן לפזר את הכמות של הכפיפות בטן למשך כל היום? או לעשות בבת אחת?
    תודה רבה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• הי נטלי

ענת פלדמן
    09/04/2009

כפיפות בטן יחזקו את האזור, אני בהחלט ממליצה, אבל הם לא ימיסו את השומנים שם. אז מה עושים?
    1. תזונה נכונה ומאוזנת. פחות משנה אצלך כמה קלוריות, כי את רזה, אבל כן משנה אילו קלוריות. כלומר לכי על הדברים הבריאים, שתי רק מים.
    2. פעילות אירובית של לפחות 3 פעמים בשבוע במשך כשעה. שחייה או הליכה או ריצה או אופניים או ריקוד.
    3. תרגילי חיזוק לבטן, אבל לא רק. גם לכל הגוף. יום כן יום לא, את יכולה בימים של אימון אירובי.
    אני מצרפת לך כתבונת שלי בנושא. גם באתר שלי תוכלי להתרשם מתרגילים ודוגמאות. אנחנו כאן לשאלות נוספות. בהצלחה וחג שמח:)
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

נטלי
    10/04/2009

תודה רבה לך באמת!
    נכנסתי לאתרך ואני אבצע את התרגילים שציינת שם
    שיהיה לך חג שמח :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה וחג שמח:)

ענת פלדמן
    10/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו