אירובי וכוח....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אירובי וכוח....
    קובי
    10/04/2009

שלום לכולם,
    יש לי מס' שאלות...מקווה שזה לא טו מאץ'
    1. עד לפני לא הרבה זמן התאמנתי בעיקר אימוני כוח, היום אני עושה אירובי וכוח שווה בשווה. אם אני אתמקד באירובי לתקופה מסוימת, אני ארד במסה ומשקלים?
    2. אני בן 28, האם יש דפקים שמסוכן לרוץ בהם (לטווח הקצר או לטווח הארוך)? בריצה האחרונה שלי שארכה 45 דק' הדופק הממוצע היה 169 והדופק המקסימאלי 186.
    3. האם המהירויות והמרחקים על ההליכון מקבילים לריצה בחוץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אירובי וכוח....

הוספת תגובה

• קובי הי

ענת פלדמן
    10/04/2009

1. התשובה תלויה בעוד גורמים, למשל התזונה שלך. אם אין לי את הנתון הזה התשובה היא חיובית אבל כמובן לא אמינה. בעיקרון פעילות אירובית + כוח + תזונה מתאימה תשמר את מסת השריר ואת המשקל.
    2. בעיקרון התשובה היא חיובית, אבל אם אין נטיה במשפחה חלילה של בעיות בלב אז אין סכנה קיומית. ברור שעדיף שלא לעבור את הדופק המקסימלי שלך (192) וגם לא עברת אותו. חשוב לציין שגם הנתון הזה של דופק מקסימלי הוא לפי נוסחה. אני מכירה כאלו שעוברים אותו ולא קורה להם כלום. ואנחנו יודעים שהגוף שלנו לא תמיד פועל לפי הנוסחה. כלומר שוב: זה מאד אישי.
    3. שאלה מצויינת. מלבד העובדה שעל מסלול ריצה יותר קל לרוץ, לכל מסלול יש סטיית תקן. קח את הנתונים שם כאינדיקציה קרובה למציאות אבל כנראה לא מקבילה לה ב 100 אחוז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, עזרת המון (כרגיל) : )

קובי
    11/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה :)

ענת פלדמן
    11/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו