כמה וכמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה וכמה שאלות
    בן 14
    10/04/2009

אני בן 13 וחצי משקלי ב-BMI הוא 18.6 אני יודע שאני צריך להמשין אבל אני רוצה להתאמן והמשיך בספורט..
    אז הינה שאלותיי:
    1.האם מותר לי להמשיך להתאמן(סטים וכו'..)?
    2.אם כן אני רוצה לחזק את היידים והבטן והגב שלי איזה תרגילים מומלץ לעשות?
    3.מה מומלץ לאכול בשביל להשמין?

בתודה מראש,
    דור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה וכמה שאלות

הוספת תגובה

• כמה וכמה תשובות :)

ענת פלדמן
    10/04/2009

הי דור. אתה יודע שמדד הBMI הוא אינדיקטיבי בלבד ואינו שלם ללא מדד אחוזי השומן בגוף. ללא קשר אתה יכול להמשיך ולעשות פעילות גופנית שאיננה תלוית משקל, היא מומלצת בכל גיל ומשמעותית לבריאות הכללית שלנו, שוב, לא תמיד עם קשר ישיר למשקל.
    1. אתה יכול להתאמן. בגילך אני ממליצה יותר על פעילויות חברתיות, פונקציונאליות, פחות בדלת אמותיו של חדר הכושר והתרגילים הממוקדים ויותר משחקים כמו כדור-רגל כדור-סל או קפוארה או אופניים או שחיה או שילוב. אין מניעה מעבודה בחדר הכושר, כל עוד היא מבוקרת נכונה ובהשגחת מדריך מוסמך.
    2. זרועות בטן וגב: מגוון תרגילים עצום. ביניהם שכיבות סמיכה, כפיפות בטן, מתח. אם אתה רק מתחיל, אתה יכול להתחיל עם אילו.
    3. תמיד מומלץ לאכול אוכל בריא ומזין, וגם אם אתה אמור להגיע למאזן קלורי חיובי כדאי לעשות זאת נכון ולא "סתם" להתחיל לאכול ג'אנק. אני מניחה שאתה יודע את זה ולכן מציג כאן את השאלה:) כדאי, במיוחד בגילך, כשאתה בשלבי גדילה והתפתחות לקבל הכוונה מקצועית באופן אישי בהתאם לנתונים שלך. למשל תזונאי של הקופה. כשתקבל תפריט נוכל להמשיך כאן את השרשור, לגוון ועוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו