מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה וכמה שאלותבן 1410/04/2009
אני בן 13 וחצי משקלי ב-BMI הוא 18.6 אני יודע שאני צריך להמשין אבל אני רוצה להתאמן והמשיך בספורט..
אז הינה שאלותיי:
1.האם מותר לי להמשיך להתאמן(סטים וכו'..)?
2.אם כן אני רוצה לחזק את היידים והבטן והגב שלי איזה תרגילים מומלץ לעשות?
3.מה מומלץ לאכול בשביל להשמין?
בתודה מראש,
דור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה וכמה תשובות :)
ענת פלדמן10/04/2009הי דור. אתה יודע שמדד הBMI הוא אינדיקטיבי בלבד ואינו שלם ללא מדד אחוזי השומן בגוף. ללא קשר אתה יכול להמשיך ולעשות פעילות גופנית שאיננה תלוית משקל, היא מומלצת בכל גיל ומשמעותית לבריאות הכללית שלנו, שוב, לא תמיד עם קשר ישיר למשקל.
1. אתה יכול להתאמן. בגילך אני ממליצה יותר על פעילויות חברתיות, פונקציונאליות, פחות בדלת אמותיו של חדר הכושר והתרגילים הממוקדים ויותר משחקים כמו כדור-רגל כדור-סל או קפוארה או אופניים או שחיה או שילוב. אין מניעה מעבודה בחדר הכושר, כל עוד היא מבוקרת נכונה ובהשגחת מדריך מוסמך.
2. זרועות בטן וגב: מגוון תרגילים עצום. ביניהם שכיבות סמיכה, כפיפות בטן, מתח. אם אתה רק מתחיל, אתה יכול להתחיל עם אילו.
3. תמיד מומלץ לאכול אוכל בריא ומזין, וגם אם אתה אמור להגיע למאזן קלורי חיובי כדאי לעשות זאת נכון ולא "סתם" להתחיל לאכול ג'אנק. אני מניחה שאתה יודע את זה ולכן מציג כאן את השאלה:) כדאי, במיוחד בגילך, כשאתה בשלבי גדילה והתפתחות לקבל הכוונה מקצועית באופן אישי בהתאם לנתונים שלך. למשל תזונאי של הקופה. כשתקבל תפריט נוכל להמשיך כאן את השרשור, לגוון ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)