total gym

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• total gym
    איציק
    12/04/2009

היי
    שאלה בקשר לגיוון מכשירים
    אני מתאמן כרגע בעזרת ספה לחזה ומולטיטריינר (משקל של 40ק"ג) + משקולות חופשיות (5 ו10 ק"ג)
    יש לי גם בבית מכשיר TOTAL GYM שקניתי אולי לפני 5 שנים וכמעט לא היה בשימוש

1. השאלה האם כדאי לגוון ועבור לעשות תרגילם בעזרתו או שהעצימות של המשקל בו קטנה יותר מ מספה או מולטיטריינר

2. יש לי גם מנוי לקאנטרי קלאב שבו אני משתמש רק לבריכה ולא לחדר כושר (יותר נוח להתאמן בבית ) האם יש טעם לעשות גם אימונים במכון או שציוד שיש לי מספיק

בגדול מה דעתכם על הTOTAL GYM באימון חיטוב + קצת ניפוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    total gym

הוספת תגובה

• הי איציק

ענת פלדמן
    12/04/2009

1. יש לי בסטודיו טוטל ג'ים, חביב ביותר. אני מסכימה שהעצימות שלו ביחס למה שאתה כבר עושה היא נמוכה, אבל אתה תמיד יכול לגוון, להתנסות, לראות איך זה נראה לך ואז להחליט. אתה יכול להעלות בטוטל ג'ים את העצימות לפי השיפוע, תנסה ותראה.
    2. אני בעד גוון ועניין. לשנות את השגרה של שחייה בקאנטרי/כושר בבית ולעשות קצת גם בחדר כושר: למה לא?
    בגדול אני מאד אוהבת את הטוטל ג'ים, אבל אומר בכנות שאני משתמשת איתו בעיקר עם המתאמנות ופחות עם המתאמנים, וודאי עם כאלו ברמה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו