מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחייה בבוקראנדריי11/08/2007
בזמן הלימודים לא יהיה לי הרבה זמן חופשי , ולכן אני רוצה לשחות בבוקר.
הבית ספר מתחיל בשעה 8 והוא במרחק של 15 דקות הליכה.
התוכנית שלי הולכת ככה :
לקום ב5 בבוקר , לאכול קצת להתארגן ולנסוע לבריכה באוטובוס , שם אני שוחה כ 30 דקות.
בריכה וחצי חזה וחצי בריכה חתירה כמו שאמרו לי.
ואחר כך להתארגן , ולקחת אוטובוס ולהיות בבית בסביבות השעה 7:20.
אחר כך אני מתקלח והולך לבית ספר.
השאלות שלי הן :
1. האם התוכנית הזאת היא בסדר?
2. האם זה בסדר ללכת לבריכה בבוקר?
3. מה כדאי לי לאכול לפני ואחרי הבריכה?
אנדריי, בן 14.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרק ספיץ
עמית קליין11/08/2007אנדרי ערב טוב
התוכנית בסדר גמור ואין כל פסול באימון בוקר שחיה
לגבי התזונה
שעה לפני האימון הקפד לאכול 2 פרוסות לחם מלא עם מעט גבינה רזה או לחילופין ברנפלקס עם חלב רזה.
מיד אחרי האימון אכול פרי לדוגמא 2 תמרים יבשים או חופן ענבים ואחריכן 2 פרוסות לחם מלא עם חצי עד קופסת גבינה שלמה 3% שומן או טונה במים או 2 ביצים קשות ללא צהוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)