Functional Training

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Functional Training
    איל
    13/04/2009

הומלץ לי למצוא לעצמי ספורט / שיטת אימונים / סוג שיעורים של אימון פונקציונאלי.
    בבקשה עזרו לי, אני לא מתמצא אלו סוגי ספורט / אמנויות / שיטות אימון קיימות בנושא ?
    (ממש לא מבין בספורט).
    אנא רשמו כל מה שאתם מכירים כדי שאוכל לבחור מכיוון שאני לא מתחבר לספורט או לפעילות גופנית וועל מנת שאוכל לבחור אני צריך גיוון (((((:
    תודה רבה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Functional Training

הוספת תגובה

• אימון פונקציונלי

ענת פלדמן
    13/04/2009

השאלה שלך מאד מאד כוללת, קשה יהיה לתת תרגילים ממוקדים כי פשוט יש אינסוף. הרעיון באימון פנקציוני הוא בעצם לאפשר למתאמן לשפר את משימות היום יום ביתר קלות וללא סכנת פציעות. ולכן האימון מתאפיין בתנועה משולבת (כמו בפעילות היומיומית שלנו), עבודה על שרירי הליבה, (יציבה) שילוב של כמה שרירים בתרגיל(אימון יעיל שחוסך זמן) ויותר שרירים פועלים בתרגיל (הוצאה קלורית גבוהה יותר) וכמובן הפשטות שבעניין. אין צורך במכשירים מסובכים.
    זה נוגע לגבי האימון האירובי (אינטרוולים למשל, פרטלק, פליומטרי) והאימון האנאירובי (מגוון תרגילי כוח שמשלבים כמה שרירים במקביל. שוב, אפשרויות רבות).
    אני מציעה לך בתור התחלה לעשות חיפוש בגוגל לגבי אימון פונקציונלי, זה ייתן הסבר יותר מפורט משלי, אפשר גם באנגלית, מה שיתן עוד רעיונות לאימונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו