דיאטה + ירידה ניכרת במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה + ירידה ניכרת במשקל
    המיואשת
    13/04/2009

היי...
    אני בת 22.5, 1.65 שוקלת כ-130 ק"ג. (לא להחנק!)
    לאחרונה (לאחר מיליון ניסיונות כושלים) התחלתי להתאמן בחדר כושר + תזונה נכונה בעקבות בדיקות רפואיות שהראו עליה בלחץ הדם שלי.
    השאלה שלי - האם זה אכן אפשרי להפטר מכל המשקל העודף? (כ70 ק"ג)
    הסיבה שתמיד נכשלתי היא חוסר האמונה שמסה כזו יכולה להעלם... אני יודעת שזה עניין של אורח חיים שמאמצים אבל הזמן הדרוש לזה נראה לי ארוך מדיי... כמה שנים, וזה מוריד לי את כל המוטיבציה.
    בינתיים אני עושה אימון כמעט כל יום שכולל הליכה כל הליכון בקצב 4-5 קמ"ש - זה המקסימום מבחינתי, יותר מזה אני פשוט עפה מהמסלול... :-)
    האם ככה ניתן לרדת? האם זו פעילות אפקטיבית?

אשמח לתשובה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה + ירידה ניכרת במשקל

הוספת תגובה

• תמשיכי תמשיכי תמשיכי

ענת פלדמן
    13/04/2009

בלי להתייאש, קחי את זה יום ביומו, לאט ובהדרגה, הישקלי פעם בשבוע. יש כמה טיפים והרבה אנרגיות חיוביות שעוברות באתר שלי :) וגם פה... מניסיון עם נשים (וגברים) במצבך (ראיתי הכל) - זה עובד, זו הדרך, את פועלת נכון.
    עכשיו את הולכת 4-5 קמ"ש, עם הזמן תתחזקי, תסחבי פחות משקל (כי תרזי) ותוכלי ללכת יותר מהר, את תופתעי כמה מהר "פתאום" משתפרים. וזה נותן מוטיבציה להמשיך.
    אפשר לרזות כך, בהחלט, שימי דגש על תזונה בריאה ומאוזנת. הוסיפי תרגילי חיזוק לכל הגוף, התחילי עם הבסיסיים היותר (שכיבות סמיכה, כפיפות בטן) ומאוחר יותר גם תגווני.
    אנחנו פה לשאלות, תמיכה, מורל ועוד :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו