מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטה + ירידה ניכרת במשקלהמיואשת13/04/2009
היי...
אני בת 22.5, 1.65 שוקלת כ-130 ק"ג. (לא להחנק!)
לאחרונה (לאחר מיליון ניסיונות כושלים) התחלתי להתאמן בחדר כושר + תזונה נכונה בעקבות בדיקות רפואיות שהראו עליה בלחץ הדם שלי.
השאלה שלי - האם זה אכן אפשרי להפטר מכל המשקל העודף? (כ70 ק"ג)
הסיבה שתמיד נכשלתי היא חוסר האמונה שמסה כזו יכולה להעלם... אני יודעת שזה עניין של אורח חיים שמאמצים אבל הזמן הדרוש לזה נראה לי ארוך מדיי... כמה שנים, וזה מוריד לי את כל המוטיבציה.
בינתיים אני עושה אימון כמעט כל יום שכולל הליכה כל הליכון בקצב 4-5 קמ"ש - זה המקסימום מבחינתי, יותר מזה אני פשוט עפה מהמסלול... :-)
האם ככה ניתן לרדת? האם זו פעילות אפקטיבית?
אשמח לתשובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמשיכי תמשיכי תמשיכי
ענת פלדמן13/04/2009בלי להתייאש, קחי את זה יום ביומו, לאט ובהדרגה, הישקלי פעם בשבוע. יש כמה טיפים והרבה אנרגיות חיוביות שעוברות באתר שלי :) וגם פה... מניסיון עם נשים (וגברים) במצבך (ראיתי הכל) - זה עובד, זו הדרך, את פועלת נכון.
עכשיו את הולכת 4-5 קמ"ש, עם הזמן תתחזקי, תסחבי פחות משקל (כי תרזי) ותוכלי ללכת יותר מהר, את תופתעי כמה מהר "פתאום" משתפרים. וזה נותן מוטיבציה להמשיך.
אפשר לרזות כך, בהחלט, שימי דגש על תזונה בריאה ומאוזנת. הוסיפי תרגילי חיזוק לכל הגוף, התחילי עם הבסיסיים היותר (שכיבות סמיכה, כפיפות בטן) ומאוחר יותר גם תגווני.
אנחנו פה לשאלות, תמיכה, מורל ועוד :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)