מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא רואה תוצאותזאק13/04/2009
היי לכולם וחג שמח
אני מתאמן במכון מעל חודשיים ואני לא רואה תוצאות בידיים רציתי לדעת למה ?.
אני רואה רק כאשר אני מפעיל כוח רציתי לדעת למה אין לי נפח ביד
ודרך אגב אני בתקופה של עלייה במסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חג שמח
דניאל שבתאי13/04/2009יכול להיות שיש לך אחוזי שומן גבוהים שמסתירים את השריר. אחרי שתגיע לרמה מסויימת של מסה תוכל להתחיל בתהליך חיטוב לשריפת שומנים והשרירים "יבלטו" לבד.
אפשרות שנייה שהשריר שלך מתפרק אולי בגלל תזונה, מומלץ אבקת חלבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ניראה לי....
זאק13/04/2009א לא ניראה לי כי אני די רזה אני שוקל 57 ואני צורך כבר אבקה לעלייה במסה
אשמח אם מישהו מהצוות המקצועי גם יתן את חוות הדעת ....
ב .רציתי לדעת אם אני יעשה שבוע חזה שבוע ידיים יתקבלו יותר תוצאות וכך הלאה לכל הגוף ?
דרך אגב אני במכון 4 חודש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה אפשרויות
ענת פלדמן14/04/20091. כנראה שבארבעה חודשים יש שיפור, אולי אתה לא ממש רואה את ההבדל
2. האם אתה עובד עם מדריך שמכוון אותך שם? מבחינת משקלים? מבחינת סטים? דבר איתו על דרל העבודה שלך. גוון בתרגילים יכול לתת פוש לעבודה
3. יש לנו גבול של נפח שהשרירים מגיעים אליו, וזה גנטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע אז
זאק14/04/2009תודה על העצות אבל שנייה.....
רגע אז מה שאני רואה עכשיו התוצאות זה המקסימום בגלל הגינטיקה ?
יש אולי הקשר לזה שאני רזה( עלייה במסה )?אני רואה טיפ טיפה תוצאות בחזה
והתכונתי למה אני לא רואה את הידיים שלי מתנפחות
האם תתקבלנה יותר תוצאות אם אני יקדיש לכל אזור בגוף שבוע כמו חזה ידיים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קיי
ענת פלדמן14/04/20091. לגנטיקה יש השפעה חזקה, אבל לא הייתי נכנעת לה עדיין. אע"פ שלא ראיתי אותך נשמע שאתה בדרך.
2. שוב, אני לא יודעת איך בדיוק עבדת, ומה אתה עושה, כן אפשר להתמקד בזרועות יותר, אבל לא להזניח את שאר הגוף כי אנחנו בעד איזון. כדאי לעבוד בצמוד עם מדריך חדר הכושר שלך (אתה עובד בחד"כ, נכון?) זה יעשה לך סדר באימונים ובתכנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
זאק14/04/2009תודה רבה על העצות ...
את אומרת שאני יכול לעשות שבוע רצוף ידיים
יש מצב שהתוכנית אימונים שלי לא נכונה ?
איזה תוכנית מתאימה למישהו שהוא 4 חודש במכון ? ....
ABC .AB ואיזה קשה או קלה ?.הייתי אומר לך מאיזה אתר אבל בטוח אי אפשר לפרסם כאן כתובת של אתר אחר צודק ?הייתי רוצה לנסות תוכנית אימון אחרת
חג שמח ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאק, אני מפנה אותך לשי
ענת פלדמן14/04/2009הוא בקיא ממני בתכניות אימונים. הוא שאל אותך נתונים נוספים גובה משקל וכו'. מה שכן - לא כדאי לעבוד כל יום על זרועות. תן יום מנוחה בין לבין ואז תוכל לעבוד על שרירים אחרים בגוף על מנת לשמור לע איזון. יש מצב לא שהתכנית לא נכונה אלא שהיא כבר לא מתאימה לך. וודאי אם אתה לא ממש רואה תוצאות אחרי 4 חודשים. לגבי קושי בתכנית אימונים: זה גם תלוי מה בדיוק אתה עושה שם. אפשר כך, אפשר אחרת ורצוי לגוון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים
שי אלנקרי14/04/2009שלום זאק,
אשמח לפרטים נוספים כמו: גיל, משקל, גובה,וותק בתכנית האימון ואיזו תוכנית אימון אתה מבצע בימים אלה (ואיזה תרגילי ידיים)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשיי
זאק14/04/2009גיל 14.5
גובה 181
משקל 57+(תקופת עלייה במסה )
תוכנית אימון ABC
A-חזה יד אחורית
B-גב יד קידמית
C-רגליים וכתפיים
בתרגיל יד קידמית - מוט W /כפיפות מרפקים בישיבה /+מכונה. /פטישים
וותק תוכנית 3 חודשים ושבועיים
(תקופת וותק במכון 4 חודשים )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכנית אימון-זאק
שי אלנקרי15/04/2009יש ל י אלייך כמה שאלות שאני חייב להבין, 1.האם אתה מבצע את כל ארבעת התרגילים האלה בכל אימון ידיים?
2.אימון ידיים כולל יד קדמית ואחורית, תוכל להגיד לי אילו תרגילים אתה מבצע ליד אחורית?
(כולל סטים ומספר חזרות)
3.באיזו תכיפות אתה מאמן את הידיים?
4. כמה מנוחה בין אימון אחד למשנהו?
ברגע שתשיב על שאלות אלה אוכל לדעת קצת יותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי....
זאק15/04/20091.כן אני משתמש בתרגילים האלה וגם בטינר
2.אני משתמש בפשיטת מרפקים מכונה ומאחורי הראש
3.פעם בשבוע כי אני מתאמן 3 פעמים בשבוע
4.משהו כמו 20-60 שניות ביון סט לסט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה מישהו...........
זאק16/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת את יכולה לענות לי?
זאק17/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה חמוד ו... חסר סבלנות :))
ענת פלדמן17/04/2009אני מניחה ששי יחזור בקרוב. אני עדיין חושבת שגוון בתרגילים יכול לעזור, תמיד. אני עדיין חושבת שתזונה נכונה תעזור, (על זה עוד לא דיברנו !! אתה עוד בשלבי גדילה וזקוק לקלוריות מזינות ומספיקות) לפני ואחרי אימון אבל גם במשך היום, ואין כמו להעזר במדריך חדר הכושר שלך שהוא צמוד אליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת...
זאק17/04/2009תודה רבה
שי לא נמצא כרגע.?.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמור להיות
ענת פלדמן17/04/2009הוא לא אמר לי כלום. נחכה :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזאק
שי אלנקרי18/04/20091.לא הבנתי מה זה "בטינר"
2.אני חושב שאתה מבצע יותר מידי תרגילים ביחס לשריר קטן כמו היד הקידמית
3.אני רואה שאתה עושה 4 תרגילים ליד קידמית ו-2 ליד אחורית. (חוסר איזון...למה?)
4.לא הבנתי עדיין כמה סטים בסך הכל אתה עושה לכל קבוצת שריר (יד קידמית ואחורית) 6,8,10,12 כמה לכל אחד?
5. 20-60 שניות מנוחה, זה הבדל משמעותי, 20 שניות זה ממש מעט ולא מספיק להתאוששות השרירים אלה אם אתה מבצע במקביל תרגיל לקבוצת שריר אחרת, 60 שניות זה מצויין.
6. הייתי משנה את תוכנית האימון שלך ל-AB, אני חושב שאחרי מספר קטן של חודשי אימונים, פעם בשבוע עבודה על שריר תעשה את העבודה בקצב איטי הרבה יותר...
7. תהיה סבלני- בדיוק כמו שאתה מגיב כאן בפורום אני מזהה בחור חסר סבלנות.
הנוסחה שלי להצלחה בכל דבר בחיים היא : סבלנות, התמדה והרבה אמונה.
take it easy* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשיי
זאק18/04/2009אני מאוד מצטער על אי הסבלנות ,פשוט היה לי שבוע מאוד לחוץ מצטער שהוצאתי את זה עליך
1 הייתי רוצה שתפרט לי את האימון AB
קצת יותר מפורט כמו איך עושים את זה כמה סטים וכמה חזרות זמני מנוחה האם זה אפשרי?
2.האם אבקת גיינר מספקת את כמות המזון שצריך הגוף אחרי המכון או שזה בנוסף לארוחה שאחרי האימון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)