פריסת האימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריסת האימון
    טל
    14/04/2009

שלום,
    אני סטודנט וכמעט כל היום אני נמצא בלימודים או בעבודה, תוך גיחות של עשרים דקות-חצי שעה בבית. אני מתאמן כבר הרבה זמן בבית, יש לי ספת אימונים וסט של משקולות בכל מיני משקלים. בגלל חוסר הזמן שלי, אני פורס את האימון על פני כל היום, מהרגע שאני קם ועד שאני הולך לישון. עושה סט אחד, אחרי שעתיים עוד סט, אחרי חצי שעה עוד סט וכדומה. הגוף שלי התחטב, אבל אני תוהה האם יכול להיות שמה שאני עושה הוא טעות ושיכולתי להתחטב הרבה יותר אם הייתי מתאמן באופן מרוכז.
    אגב, רציתי גם לדעת אם זה נכון שעדיף לעשות הרבה חזרות על משקל נמוך מאשר מעט חזרות על משקל גבוה.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריסת האימון

הוספת תגובה

• הי טל

ענת פלדמן
    14/04/2009

אתה עובד עם מה שיש. וכל הכבוד על זה, אגב. (אתה דוגמא שאין מצב של "אין זמן". תמיד מוצאים). אין לי תשוב החד משמעית בשבילך. יש משהו נכון יותר בעבודה מרוכזת משום הכנת הגוף לפעילות, בגלל הפן המנטלי (שעבורך הוא לא משנה כי אתה מתמיד בפריסה של האימון) ובעצם אם יש תוצאות ואתה מרוצה אז זה מה שחשוב. אני מסכימה שיש מקום לגון באימון עצמו. שתי האפשרויות שציינת הן נכונות, ותלויות מטרה. לחיטוב: הרבה חזרות על משקל נמוך. לנפח: מעט חזרות משקל גבוה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו