חג שמח ענת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חג שמח ענת
    סימה
    14/04/2009

אחרי חודשיים של הפסקה בפעילות גופנית (אחרי ניתוח). אני מאוד ורוצה לחזור ולעצב את גופי לקראת הקיץ שבפתח. רצון יש מה לעשות אני בערך יודעת אבל המוטיבציה די ירדה בחדשיים האחרונים ואני מרגישה פדלעה. שתביני ענת שפעילות גופנית בכל דרך שהיא הייתה חלק מהתפריט היומי של, ניסיתי לשמור בחודשיים האלה על תזונה נכונה ובריאה כל 3-4 שעות והכל היה אחלה עד שעות הערב שם יצא ממני שד שלא נתן לי מנוח ולמרות שהייתי שבעה מצאתי את עצמי מחפשת נישנושים במטבח. בראש ידעתי שזה לא בסדר ואני לא רעבה, אבל ייצר החשק גבר על ההגיון. ענת ה צ י ל ו - איך יוצאים מזה - איך מגיעים לשליטה שדי משעה מסויימת לא אוכלים יותר..... היום החלטתי לחזור קצת לפעילות למרות חוסר החשק עליתי על הסטפר לחצי שעה ואח"כ עשיתי מתיחות ותרגיל סקוואט 3 מחזורים של 15 פעם. מתיחות ליד אחורית עם גומיה 3 סטים לכל יד של 12. ופשיטת ירך בעמידת שש 3 מחזורים של 15 פעמים.אני גאה בעצמי שעשיתי כושר, אבל היה חסר לי האנדרלין שאני רגילה אליו בזמן פעילות. בבית יש לי הליכון מקצועי, סטפר, כדור קטן וגדול, גומיית כושר ומזרון קלטות פילאטיס ואירובי. כרגע הליכה זה משהו שמרתיע אותי, אולי אפילו מרגיז ומשעמם. לכן התחלתי עם הסטפר. אני לא נשקלתי בחודשיםהאחרונים אבל בעיקרון המשקל שלי היה 68 על גובה 167 הגוף היה די מעוצב אבל עם השמנה בטנית שכרגע מאוד מפריע לי. אני עובדת על הסטפר כי הוא מעצב בטן ישבן וירכיים האם לעשות כל יום 30 דקות זה סביר? או שצריך יותר מזה. סליחה על ההודעה הארוכה אבל אני חייבת ממך פוש לדעת מה לעשות עם האוכל ועם הפעילות כדי להתעצב בהקדם - תודה מראש על ההשקעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חג שמח ענת

הוספת תגובה

• חג שמח סימה

ענת פלדמן
    15/04/2009

כל יום סטפר 30 דק' זה סביר, שימי לב עם הזמן שזה לא טו מאצ' ושלא כואב לוחץ - הקשיבי לגוף. אני כן בעד לשלב פעילויות אבל אולי בהמשך. אם סטפר זה מה שיכניס אותך שנית לתלם: לכי על זה. התרגילים שאת מוסיפה לעניין הם מצויינין, המשיכי.
    עניין התזונה הוא חשוב לא פחות כמו שאת יודעת. איך חוזרים לתלם? שאלת השאלות. הרבה פעמים קשה לנו לבד, ונעזרים באחרים. חברה טובה שעושית איתה "הסכם", פרטנר שמדווחים לו, הסכם אישי איתך או אפילו עם המשקל (כן, חשוב להישקל, פעם בשבוע. וכל פעם "להחליט" מה שאת רואה על המשקל בשבוע שאחרי, במסגרת הסביר. כווני לירידה של כחצי קילו בשבוע), או נעזרים במאמן אישי - עד שעולים חזרה על דרך המלך.
    את לא ממש אמורה משעה מסויימת לא לאכול יותר, יש אנשים שזה לא ריאלי עבורם ומיד "שובר דיאטה". חלוקה הגיונית עבורך של הארוחות תתאים לסדר היום שלך ולשעות "הקשות".
    הנה התחלת, קחי את הזמן, עם הרבה סבלנות (כדאי להישקל) ולקחת את זה יום ביומו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת

סימה
    27/05/2009

ענת הכן הכל הלך אחלה, שמרתי על פעילות גופנית כמה שיכולתי, שמרתי מפני אוייבים באוכל והתחלתי להרגיש שיפור.....והייתי בטוחה שזהו אני בדרך הנכונה. אני לא רעבה, אני מרוצה ושום דבר לא יגרום לי לחזור אחורה. אבל החגים החגים האלה האוכל אצל החמה מחוץ לבית כמה שהשתדלתי - בקיצור מהר מאוד חזרתי אחורה למקום בו התחלתי. מה לא בסדר אצלי למה אני לא שולטת ומצליחה להפוך את עניין התזונה להרגל קבוע.
    בכל זאת התחלתי לשמור שוב עם האוכל ואני מאוד רוצה תרגילים שיצמצמו לי את ההקיפים בעיקר באזור בטן/מותניים.
    ענת אני יודעת שאין נוסחת פלא זה לוקח זמן- אבל אני די מתוסכלת וממש לא מרוצה. עכשיו כבר חם ולא כיף עם הבגדים כשלא מרגישים נוח...ומלאים. אשמח לעידוד רעינות ועיצה ...
    חג שבועות שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסה בשלט רחוק :)

ענת פלדמן
    27/05/2009

1. כשיורדים מהסוס - לעלות עליו מיד בחזרה.
    2. להסתכל קדימה ולא אחורה.
    3. לסלוח לעצמך. לקבל את עצמך כמו שאת. לא להלקות אלא ללטף. אמרי לעצמך כל בוקר מול המראה במשך 21 יום "אני אוהבת אותך ואני מקבלת אותך". זה הבסיס להכל. בכלל לדבר על עצמך (אפילו אם זה רק במחשבות) בחיוב. "אני בתהליך ירידה במשקל" "אני מתחזקת" וכו'. זה עושה פלאים.
    4. לחשוב "בריאות", "תנועה", ולא "דיאטה" "משטר".
    5. אני יודעת כמה אימון אישי עוזר, וודאי כשהוא מלווה בטיפול תת - הכרתי. NLP. את זה אני לא יכולה לעשות בשלט רחוק, אבל אני שולחת לך אנרגיות חיוביות, מפה. :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

סימה
    27/05/2009

ענת קודם כל תודה שאת שם...בשלט רחוק מעודדת ונותנת טיפים. אני די מתוסכלת בזמן האחרון וזה משפיע על החשק לעשות ספורט ועל המצב רוח. מקווה לעבור את שבועות בשלום למרות שתכננתי ארוחה על בסיס גבינות עד 5% והרבה סלטים לא משמינים. מקווה לחזור על הסוס, ומהר...אני חוששת מהתדרדרות.

ענת אני שוקלת אימון אישי - רק שפעם התאכזבתי מאוד ממאמן במכון כושר ידוע... לא הרגשתי שינוי ולא קיבלתי חיזוקים....והרגשתי שסתם בזבזתי כסף....
    חשבתי להפגש איתך בנושא אימון אישי וטיפול NLP - רק שהמרחק ביננו גורם לי לחשוב פעמיים, אבל הייתי בכל זאת רוצה לשמוע פרטים.
    בכל אופן המון תודה ומקווה לשלוט בעצמי ולהרגיש טוב.... חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• FYI

ענת פלדמן
    27/05/2009

אני עושה שיחות אימון עם קליפורניה :) טיפול NLP אפשר לעשות גם בטלפון וזה עושה פלאים. אני מלווה אותך הרבה מעבר לזמני השיחה שלנו. את כמובן מוזמנת ליצור איתי קשר לקבלת פרטים נוספים.
    לעת עתה : הסירי כל חשש, כשאת צולחת את תקופת החג אין שום סיבה להתדרדרות. את פועלת נכון, יודעת ומודעת, המשיכי. חג שמח :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו