מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תעזרו לי ..מישהי12/08/2007
שלום אני בת 15 .
אני גובה 53 משהו כזה ושוקלת 60 ק"ג .. אני רוצה להרזות ולהתחטב אבל אני גם לא יודעת איך ואני לא ממש יכולה .. כי רוב היום אני בבית ואתם בטח מכירים תתחושה שאתם ישובים מול הטלוויזיה ובאלכם לנשנש משהו ? אז זה כל הזמן קורה ליי .. ניסתי לעשות כמנה ימם ספורט יום אחד עשיתי נתפסו לי השרירים יום אחרי לא עישתי ואז יום אחריו שוב עשיתי אבל שוב נתפסו לי השרירים=\ . אני ממש רוצה להרזות ולהיות בדיאטה אבל אני לא מסוגלת לכך אז בבקהש תיעצו לי מה אני צריכה לעשות ואיך ...
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה מאוד פשוט
גיל גרנות12/08/2007מה שאת צריכה לעשות זה פשוט להחליט שאת עושה את זה.
הצלחת הדיאטה אינה תלוייה בטריקים תזונתיים מורכבים שמנסים להפוך את הגוף שלנו למכונת שריפת שומן מטורפת, או בטריקים באימונים, בכאלו שיגרמו לנו "במקרה" להכנס לדיאטה (להפריד אבות מזון, דיאטת כרוב, דיאטת אבטיחים), או כל שיטת "שקר כלשהו" שמתיימרת להמציא את הגלגל.
כל אלה הם 'fine tunning' שכאלה שבאים לתת ערך מוסף מעבר למניע הפסיכולוגי הראשוני = כוח הרצון!. זה המפתח להצלחה שלך, וזה השינוי הראשון שאת אמורה לעשות. אל תוותרי כלכך בקלות, וגם אל תחמירי עם עצמך יותר מדי (הקיצוניות לא באה בטוב בגיל שלך).
אל תשכחי להנות על הדרך,
בהצלחה,
גיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)