מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוכנית אימונים+תזונהתומר17/04/2009
שלום!
הייתי בחדר כושר והכל טוב, חוץ מדבר אחד, המדריך, שהוא לא היה עוזר, ולא אומר מה לאכול בקיצור ממש לא מקצועי וגרוע.הוא היה בונה לכולם אותה תוכנית, ותזונה אומר לאכול טונה וביצים, בקיצור שטויות, והוא גרוע ברמות.
עברתי לחדר כושר אחר, ראיתי תעודות של המאמן, נרשמתי, אחרי הרבה זמן, הסתבר שהחדר כושר לא חוקי ואין בו מדריכים והתעודות הם של מדריכים שהוא לקח ממהם וזה לא שלו יכול להיות של מדריכים שעבדו אצלו וכולם עזבו במשך שלושה חודשים אני ככה.
לפי מה שאני יודע יש עוד מספר חדרי כושר ככה ללא מדריך והם לא חוקיים.
עכשיו, אני רוצה לבנות לעצמי תוכנית אימונים, ותזונה, ולא יודע, איך, מה, כלום, קראתי מאמרים, וזה רק מסבך, במקום לעזור.אני צריך עזרה......רציתי ללכת ליעוץ אבל אין באזורי וזה ממש רחוק...תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תומר הי,
ענת פלדמן17/04/2009צר לי על מה שעברת.
ברור שלא ראית תוצאות אם לא התאמנת ו/או אכלת נכון בהתאם למטרות שלך. איפה אתה גר? האם מאמן אישי קרוב לאזור מגוריך היא אופציה מבחינתך?
כן, אפשר שנעשה כאן ביחד סוג של מעקב, הכוונה. זה מאתגר, אבל אפשר להתחיל. אני כן בעד מסגרת הדוקה יותר שתתן מענה כולל ואחראי ולא בשלט רחוק.
מהו מטרות האימון שלך?
גובה?
גיל?
משקל?
אחוזי שומן אם אתה יודע
מה אתה אוכל במשך היום? וביום של אימון?
אתה גם מוזמן להציץ באתר שלי, יכול לעשות קצת סדר בדברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)