מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בהליכוןנועה17/04/2009
כבר כמה שנים אני משתמשת בהליכון כפעילות אירובית- הכולל ריצה, הליכה, ושיפוע...
בפעמים האחרונות אני מרגישה מין פחד כזה שאין לי שיווי משקל ושאני מפחדת ליפול ואני כל הזמן עוצרת ומחזיקה ממש חזק בידיות...
אין לי מושג למה זה קורה. אני אוכלת לפני האימון כרגיל, אין שום שינוי במצב הבריאותי שלי או בסוג האימון...
מה זה ומה אפשר לעשות???
תודה רבה,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת נתונים אם צריך :)
נועה17/04/2009אני בת 22, שוקלת 58, גובה 1.70
דופק במנוחה- 53
במאמץ- משתדלת להגיע ל140-120* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי נועה
ענת פלדמן17/04/2009אני ממליצה לך בחום ללכת להיבדק, יכולה להיות איזושהי פגיעה (חלילה) באוזן התיכונה, זה יכול להיות וירוס, משהו זמני, אבל כדאי לבדוק בכל מקרה.
האם זה קורה לך גם בהליכה מהירה בחוץ? ניסית?
עד אז: עשי הפסקה מהאימון על המסלול, המשיכי בתרגילי ההתנגדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ענת
נועה18/04/2009בהליכה בחוץ לא על הליכון זה לא קורה לי...
לאיזה רופא ללכת? אף אוזן גרון או משפחה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קיי
ענת פלדמן18/04/2009התחילי מרופא המשפחה, ספרי לו על העניין הוא כבר יפנה אותך הלאה. בלי לחץ יקירתי, אבל צריך לבדוק.
אני מאמינה שמקור הבעיה הוא מנטלי, מתת המודע שלך, ושם הפתרונים. אבל מחובתי להפנות אותך ראשית לרפואה הקונבנציונלית.
תרגישי טוב ותעדכני שהכל בסדר :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
נועה18/04/2009הי ענת, אני קובעת תור כבר מחר!
אבל מזתומרת מנטלי? מה זה קשור?
תודה על התשובות המהירות :)
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאמינה
ענת פלדמן18/04/2009ויודעת ועובדת לפי גוף-נפש. שני מונחים שמבחינתי אינם נפרדים. כלומר - שהרבה פעמים, וודאי תופעות שלרפואה הקונבנציונלית אין הסבר למקור הבעיות ולא איך לפתור אותן - כאן נכנס העניין המנטלי והרפואה המשלימה. ולכן העליתי את העניין. כלומר יכול להיות ששורש הבעיה טמון בתת המודע, לחץ או מתח, אינני יודעת.
בעה"ש שהכל בסדר, עדכני אותנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)