תזונה נכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה נכונה
    אביגדור סיבונ
    17/04/2009

היי ענת ושבת שלום ..
    רציתי בבקשה לשאול שאלה
    אני שוקל 70 גובה 180
    מבנה גוף רזה רק כתפים קצת רחבות
    היית רוצה להתמלא קצת ,אני אוכל המון ואין כלום לא עוזר רק הבטן טיפה התנפחה
    באיזור החזה ממש רזה מאוד וגם הרגלים ממש רזות
    מה אני צריך לעשות בשביל להראות כמו בן אדם רגיל לפחות ??
    לאכול יותר ??או מסודר ??או דברים מסוימים ??
    או לעשות ספורט ???אם כן איזה איך וכמה ???
    אני מאוד אשמח לקבל תשובה
    שאלתי משהו לפני איזה חודש פה ולא קבלתי תשובה ועכשיו חזרתי כי ראיתי שאת כן עוננה לכולם ואולי בטעות לא שמת לב להודעה שלי
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה נכונה

הוספת תגובה

• אין מצב

ענת פלדמן
    17/04/2009

אם אני לא עונה אז זה כי אני לא יודעת את התשובה או שבטעות זה התפספס -ואז פשוט תקפיץ את השאלה למעלה, כי כן, לפעמים זה קורה. אז סליחה !
    חשוב לי נתון אחד מאד משמעותי - הגיל שלך. בלי זה לא נוכל להתקדם. התשובה שלי שונה אם אתה בן 20 או אם אתה בן 14 - מבחינת תזונה, התפתחות גופנית, כושר. מחכה לשמוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה נכונה המשך

אביגדור סיבונ
    17/04/2009

אויש נכון מצטער זה באמת פרט חשוב
    אני בן 22

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יופי, תודה

ענת פלדמן
    17/04/2009

אז כבר סיימת את הצמיחה שלך, ועכשיו ננסה לעשות סדר בדברים.
    1. אתה לא אמור לאכול המון, אלא לאכול נכון. כמות קלוריות מספיקה, ובצורה מאוזנת. אם בא לך להציץ באתר שלי יש שם דוגמא לתפריט לבנים. אתה יכול לאכול יותר מ 2000, וזה לא בעיה. אם תראה שזה עמוס לך מידי כדאי לקבל יעוץ פנים מול פנים עם דיאטנית ספורט ולקבל המלצה על אבקת חלבון כתוסף. לדעתי אפשר בלי, לעת עתה.
    2. דגש פחות על אימון אירובי (ריצות למרחקים ארוכים למשל) ויותר על עבודת כוח, עם הסתייגות: אתה כן אמור לעשות כושר אירובי לטובת הבריאות שלך. קפיצה על דלגית 5-10 דק' לפני סבב אנאירובי לחימום, או ריצה של 20 דק' פעמיים בשבוע יכולה לתת מענה מבלי לפגוע בתהליך המסה.
    3. תרגילי כוח (האם אתה מנוי בחדר כושר? אפשר גם בלי, רק שואלת) לכל הגוף, גם לחזה, גם לירכיים, גם לבטן, גם לגב. סבב שלם, אפשר תרגילים בסיסיים :שכיבות סמיכה, כפיפות בטן, סקווטים למיניהם. היתרון בחד"כ זה שאתה יכול להיצמד למדריך שיכוון ויעזור לך לדייק בתנועה, לגוון וליצור עניין.
    4. אימון של יום כן יום לא, ולהתחיל בהדרגה ובזהירות. כשעתיים לפני האימון לאכול פחמימות ועד כשעה אחרי - ארוחה של חלבונים ופחמימות.
    התחלנו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך ענת

אביגדור סיבונ
    17/04/2009

טוב אז ככה חשוב לי לציין שכל החיים שלי הייתי הכי גרוע בכל דבר שקשור לספורט
    לגבי תזונה יצא לי לחשוב על אבקות למינהם אבל כלום לא ממש יצא לפועל
    ובקשר לאימון של כוח ,כמה שאני רזה ויש לי המון כוח בידים ממש המון לא יודע ממה אפילו
    ובקשר לרגלים אני רץ למרחקים קצרים ממש מהר אולי כי אני גבוהה ורזה
    אבל למרחקים ארוכים ממש רגוע כי אני מעשן המון הרבה שנים
    חשבתי להתחיל כך ..
    חדר כושר לא ממש מתאים לי אני לא ממש בן אדם פעיל אני הרבה בבית
    אז חשבתי לקנות מולטי טרינר שהוא טוב להכל ..לפחות ככה אני חושב
    ולעשות ריצה כמו שאמרת 20 דקות ביום פעמים בשבוע
    אצלי גם יש יתרון אני גר ליד הרים חשבתי אולי לרוץ שם כי זה יותר קשה ויותר טוב .
    לגבי תזונה אני אוכל הרבה לא בכוח או משהו בשביל להשמין
    אני פשוט יש ימים שאני יכול לאכול 3000 קלוריות ביום ויש ימים שאני יאכל 500 בלבד
    אבל בכל אופן הזמן האחרון אני בקושי זז ורק אוכל ואוכל ורק הבטן גודלת
    רציתי לשמוע את דעתך בקשר למולטיטריינר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או קיי

ענת פלדמן
    17/04/2009

ברור שקודם כל אני ממליצה להפסיק לעשן :)
    המולטי זה אחלה, וודאי אם זה ידרבן אותך להתאמן ולקחת את הבריאות לידיים.
    ההרים: נפלא.
    אוכל: הקפד על משהו מאוזן יותר, זה חשוב לבריאות.
    אני פה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ענת

אביגדור סיבונ
    17/04/2009

קודם כל אני מאוד מעריך אותך על העזרה שאת נותנת פה לאנשים
    אבל לא ממש הבנתי בקשר למולטי
    הוא טוב ??איתו אני יוכל לתפוס צורה ???
    לנפח את החזה ??וגם את הרגלים ??ידים קצת ??
    אם כן
    אני לא ממש מבין בזה וראיתי כאלה ב 1300 שקל ויש כאלה ב4000
    אני לא יודע עם מה כדאי להתחיל ומה ההדבל בין היקר לזול אם תוכלי לתת לי יעוץ בנושא אני אשמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מולטי

ענת פלדמן
    18/04/2009

לא כדאי להיכנס להוצאה כלכלית עד שאתה לא בטוח. המולטי מגיע עם תכנית אימונים אופציונלית (כדאי לבדוק את העניין) שתתן לך כוון, אתה בניסוי וטעיה מוצא את מספר החזרות בתרגילים השונים, מתחיל ומתקדם. עם הזמן אני מאמינה שיהיה שיפור, אי אפשר אחרת.
    אני לא מכירה מוצרים מסויימים בשוק, אולי שי מכיר, אבל גם סקר ברחבי האינטרנט + המלצות של קונים יכול לתת לך כוון.
    אתה יכול להתחיל. גם בלי המולטי. שכיבות סמיכה, כפיפות, מכרעים. תתחיל, תתמיד, ובמקביל תמשיך לחפש את המכשיר האידיאלי (גם ללכת לחנות ספורט ולהתנסות בתצוגה ולהרגיש את המכשיר זו אפשרות מצויינת).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו